Aramızdan Ayrılanlar

KAYBETTİKLERİMİZ
KAYBETTİKLERİMİZ
Çağrı Güler Mustafa Baykut M. Ali Güneş Urus Kemal Gülsüm Çakıl Ayşe Ibrık Hüsne Zorkun Bağdat Elmas Emine Güler Dursun Sivri Havva Rande Cennet Mağara Hüsne Berk Hortlu Hacı Vakkas Kaya Kazakçı Yusuf Yusuf Kırıcı Mustafa Dinler Semerci Durdu Emine Yarbaş Mercen Yıldızlı Mahmut Ali Sultan Karagöz Elif Dolgun Ramazan ve Ülkü D.Şehitleri Emine Kozak Ambarcı Elif Doruk Ali Fatık Onaran Ahmet Dinler Osman Ahmet Zeynep Gök Hasan Dilbaz Hanifi Kekil Mısto Hüseyin Ömer Çirkin Zeynep Nurhak Sinan Dolgun Azzıkçı Ali Hava Kekeç Ümmusün Mehmet H.Kökenöz Ayşe Kökü Hanım Tükel Mehmet Aygörmez Elif Aygörmez Ayak Cuma Mehmet Yalçın Hatice Sarıaltun Beser Mustafa Recep Mehmet İmam Cuma Ayşe Kınalı Mehmet Koca Ayşe Karabıyık Ayşe Demir Nalbant Hasan Ahmet İğde Bömrklü Onbaşı Mehmet Havuç H.Temizyürek M.Onaran E.Çetinkaya Cengiz Sümbül Fatma Berker U.Ahmet Gök Fatih Yakar ve Eşi Hasan Arı ve Eşi M.Ali Arı Hatice Yıldızlı Fahri Yıldızlı İsrafil Yıldızlı Abdurahman Çolak ve Eşi Alırza Ünal Kızı emine Mehmet Kardeş ve Eşi Akif Kuş Fatma ve Merve Koca Furkan ve Nursel Mehmet Dilik ve Eşi Ayşe Dilik Teslime Dilik Ayşe Dilik Salman Malkoç Beser Malkoç Fadime Malkoç Esin Malkoç Beser Mıstık Kasım Zorkun Duran Tekin İbrahim Kozak Nurgül Kozak Canan Kozak Cansu Kozak Enes Kozak Edanur Çalışkan Elif Yeşil Emre Çalışkan Gülsüm Çalışkan Hatice Sivri İsa Filiz Mehmet Canlı Mehmet Çadır Muzaffer Deşir Nursel Hasırcı Ramazan Kırıcı Salman Erinci Yakup Zorkun Yusuf Kelle LİNK ADI Cahal Berk Ebili Berk Mehmet Berk Ökkeş Berk Mıstık Berk Ayşe Berk Selver Berk

10 May 2011

Geçmiş Y. kaybettiklerimiz

     GEÇMİŞ YILLARDA KAYBETTİKLERİMİZ
   --------------------------------
     Hacce  ATAŞ   (Mucuk Kasımın eşi)
     Çağlayancerit ilçesi Fatih mahallesinde ikamet eden Hacce ATAŞ vefat etmiştir. Merhum’a Allah’tan rahmet geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum Yılı: 1917
Ölüm Tarihi: 23.01.1987
     -------------------------------- 
      Kasım ATAŞ    (Mucuk Kasım)
     Çağlayancerit İlçesi Fatih mahallesinde ikamet eden Kasım ATAŞ vefat etmiştir. Merhum’a Allah’tan rahmet geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailenin acılarını paylaşır sabırlar dileriz.
Doğum Yılı: 1918
Ölüm Tarihi: 27.11.2001
--------------------------------
     Veli ATAŞ   (Ataş Veli)
     Çağlayancerit ilçesi Fatih mahallesinde ikamet eden Ateşler sülalesinden olan Veli Ataş Vefat etmiştir. Merhuma Allahtan rahmet geride kalan yakınlarına dost ve akraba ve tüm tanıyanlarına acılı ailesine dostlarına Sabır ve baş sağlığı diliyoruz.  Âşık Ali’nin babasıdır
Doğum yılı:  1914
Ölüm Tarihi: 14.01.1998
---------------------------------
     Fadime ATAŞ    (Ateş Veli’nin eşi)
     Çağlayancerit ilçesi Fatih mahallesinde ikamet eden Veli Ataş’ın Eşi Fadime Hatun vefat etmiştir. Merhume Yüce Allahtan rahmet Geride kalan acılı ailesine tüm dost ve akrabalarına tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Âşık Ali’nin Annesidir.
Doğum Yılı: 1914
Ölüm Tarihi: 22.01.1996
---------------------------------
      Mustafa Ataş  (Ataş Ahmet’in oğlu)
      Çağlayancerit fatih mahallesinde ikamet eden ateşler sülalesinde Ahmet Ataş’ın oğlu Mustafa 5.5.1989 Tarihinde geçirdiği tarfik kazasında hayatını kaybetmiştir. Merhuma Allahtan rahmet geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına baş sağlığı diliyoruz
Doğum Yılı:1972
Ölüm Tarihi:05.05.1989
-------------------------------
      Mehmet Demiröz
      Çağlayancerit Fatih Mahallesinde ikamet eden lakabıyla Kör hasan Mehmet Demiröz vefat etmiştir. Merhuma Allah’ tan rahmet yakınlarına dostlarına tüm sevenlerine sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum Yılı:   1907
Ölüm Tarihi:  25.11.1977
--------------------------------
      Elif Demiröz
      Çağlayancerit Fatih Mahallesinde ikamet eden lakabıyla Kör hasan Mehmet Demiröz’ün eşi Elif Hatun vefat etmiştir. Merhumeye Allah’ tan rahmet yakınlarına dostlarına tüm sevenlerine sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum Yılı:   1920
Ölüm Tarihi:  28.09.1974
--------------------------------
      Mustafa Demiröz
      Çağlayancerit İstiklal Mahallesinde ikamet eden lakabıyla Kör hasan Mehmet Demiröz’ün oğlu Mustafa Demiröz vefat etmiştir. Merhuma Allah’ tan rahmet yakınlarına dostlarına tüm sevenlerine sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum Yılı:   1944
Ölüm Tarihi:  16.09.1994
--------------------------------
      Hacı Demiröz
      Çağlayancerit İstiklal Mahallesinde ikamet eden lakabıyla Kör hasan Hacı Demiröz vefat etmiştir. Merhuma Allah’ tan rahmet yakınlarına dostlarına tüm sevenlerine sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum Yılı:   1326
Ölüm Tarihi:  01.05.1989
--------------------------------
      Abdullah Demiröz
      Çağlayancerit İstiklal Mahallesinde ikamet eden lakabıyla Kör hasan Hacı Demiröz’ün oğlu Abdullah Demiröz geçirdiği bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetmiştir. Merhuma Allah’ tan rahmet yakınlarına dostlarına tüm sevenlerine sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum Yılı:   1951
Ölüm Tarihi:  26.06.1987
--------------------------------
       Hacı Ömer Boğaz   (Katırancı Hacı Ömer)
       Çağlayancerit ilçesi fatih mahallesinde ikamet eden Hacı Ömer Boğaz ilçenin ileri gelen insanlarından biri idi bir müddet marangoz’luk yaptı çok bilgisi olan bir insandı son zamanlarda hastalandı üç beş yıl hastalık çekti nihayeti vefat etti Merhuma Allah rahmet eylesin yakınlarına hısım akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır diliyoruz. Ayrıca acılı ailesine sabır baş sağlığı diliyoruz.
Doğum yılı: 1910
Ölüm Tarihi 07.02.2004
-------------------------------- 
       Abdullah Boğaz   (Kadrancı Abdullah)
      Çağlayancerit ilçesi fatih mahallesinde ikamet eden Kadrancılar sülalesinden Abdullah Boğaz ilçede bir müddet yapı ustalığı ve marangozluk yaptı. Aniden rahatsızlanarak hayatını kaybetti Merhum’a Allahtan rahmet diliyoruz. Tanıyanlarına dost ve akrabalarına sabır diliyoruz Ayrıca acılı ailesine sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum Yılı:1914
Ölüm tarihi:26.04.1998
----------------------------------
      Hacıyusuf Yalçın (pendir Hacıyusuf)
      Fatih Mahallesinden pendirler sülalesinden olan Bir müddet köy muhtarlığında bekçilik yapan Hacı Yusuf Yalçın vefat etmiştir. Merhum’a Allah’tan rahmet diliyoruz. Tanıyanlarına dost ve akrabalarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum Yılı: 1926
Ölüm tarihi:11 03 1989
---------------------------------
      Şerif Yalçın
      Fatih Mahallesinden pendirler sülalesinden Hacı Yusuf Yalçın’ın eşi Şerif hatun vefat etmiştir. Merhumeye Allah’tan rahmet diliyoruz. Tanıyanlarına dost ve akrabalarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum Yılı: 1919
Ölüm tarihi: 10 07 2013
---------------------------------
      Mehmet Yalçın (pendir Mehmet)
      İstiklal Mahallesinden pendirler sülalesinden Pendir Mehmet Yalçın vefat etmiştir. Merhum’a Allah’tan rahmet diliyoruz. Tanıyanlarına dost ve akrabalarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum Yılı: 1327
Ölüm tarihi:  03 04 1997
---------------------------------
     Fatık Yalçın (Pendir Mehmet eşi)
     İstiklal Mahallesinden pendirler sülalesinden Pendir Mehmet Yalçın’ın eşi Fatık Yalçın vefat etmiştir. Merhumeye Allah’tan rahmet diliyoruz. Tanıyanlarına dost ve akrabalarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum Yılı: 1338
Ölüm tarihi:  24 04 1994
---------------------------------
     Mustafa Yurtal (Sazcı Mıstık)
     Fatih mahallesinden sazcı mıstık yurtal vefat etmiştir.
Merhum’a Yüce Allah’tan rahmet diliyoruz geride kalan yakınlarına tüm tanıyan dostlarına hısım akrabalarına ve acılı ailesine baş sağlığı ve sabır diliyoruz…
Doğum yılı:1948
Ölüm tarihi: 26.01.1996
---------------------------------
     Emine Yavuz
     Çağlayancerit ilçesi akdere mahallesinde ikamet eden Arifler sülalesinden Arif Yavuz’un eşi Emine hatun vefat etmiştir. Merhum’a yüce Allah’tan rahmet diliyoruz Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailesine sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum Yılı:1933
Ölüm tarihi: 29.01.1996
-------------------------------
     Yusuf DOKUMACI  (hürü Yusuf)
    Çağlayancerit ilçesi fatih mahallesinde ikamet eden Abacı Yusuf lakabı ile tanınan Yusuf dokumacı vefat etmiştir Merhum’a ALLAH’TAN rahmet geride kalan dost ve akrabalarına Tüm ailesine ve tanıyanlarına sabır baş sağlığı diliyoruz.
Doğum Yılı: 1932
Ölüm Tarihi: 22.01.2001
--------------------------------
     Hüseyin Şahan   (Bıyıklı Hüseyin)
     Çağlayancerit ilçesi fatih mahallesinde ikamet eden Bıyıklı Veli’nin oğlu Hüseyin ŞAHAN Çağlayancerit Adliye’sinde Devlet memuru olarak çalışıyordu bir akşamüstü geçirdiği ani bir rahatsızlık sonucu Adana Balcalı Hastanesine götürüldü. Hastanede 2 gün kalan Hüseyin Kurtarılamayarak hayatını kaybetmiştir. Cenazesi Çağlayancerit ilçesine getirilerek ilçe tarihi mezarlığında toprağa verilmiştir. Merhum’a Allah’tan rahmet diliyoruz. Geride kalan yakınlarına ve tüm tanıyan dostlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailesine sabırlar ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum Yılı: 1956
Ölüm Tarihi: 19.01.2002
-------------------------------
     Vakkas Yılönü  (Yelo Vakkas)
    Çağlayancerit ilçesi istiklal mahallesinde ikamet eden Vakkas Yılönü’yü meydanlarda göremeyen komşuları şüphelenirler gidip kapısını çalarlar. Komşuları yine sonuç alamazlar En sonu yattığı odanın kapısını kırarak odaya girerler. Yatağında yatan cansız bir bedenle karşılaşırlar Mevsimin kış olması nedeniyle ısınması için tüp ile çalışan katalitik sobasını yakıp öylece uykuya dalmış ve bir daha da uyanamamıştır. Merhum’a Allah’tan rahmet diliyoruz geride kalan yakınlarına dost akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailesinin acılarını paylaşır sabır ve baş sağlığı diliyoruz…
Doğum Yılı:1921
Ölüm tarihi: 12.02.1996
---------------------------------
    Mehmet Aydemir (İsmail Mehmet)
    Fatih Mahallesinden memiş ismail’in oğlu İsmail Mehmet Aydemir. Kalp krizi sonucu hayatını kaybetmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet diliyoruz. Geride kalan dostlara ve akrabalarına yakinen tanıyan tüm arkadaşlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailesinin acılarını paylaşır sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum Yılı: 1950
Ölüm tarihi: 19.02.2004
-----------------------------------
      Hacı Mehmet Karasu (Mahmut Hacı)
      Çağlayancerit Gücük obasından Mahmut Hacı karasu vefat etmiştir. Merhum’a Allah’tan rahmet geride kalan yakınlarına tüm tanıyan dostlarına ve hısım akrabalarına ayrıca acılı ailesine baş sağlığı ve sabırlar diliyoruz.
Doğum Yılı: 1342
Ölüm Tarihi:12.03.2005
-------------------------------
      Yakup BULUR    (boynu eğri Yakup)
      Çağlayancerit ilçesi Akdere Mahallesinde ikamet eden Boynu eğriler sülalesinden Yakup Bulur. Bir süre akdere Mahallesinde esnaflık yaptı hemen, hemen akderenin ilk esnaflarından biri idi halk tarafında sayılıp sevilen biriydi. Bir müddet sonra rahatsızlandı birkaç yıl rahatsızlık çekti 21 Mart 1979 yılında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Merhum’a Allah’tan rahmet geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına tüm tanıyanlarına sabırlar diliyoruz. Acılı ailesine sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum Yılı: 1927
Ölüm Tarihi: 21.03.1979
--------------------------------
     Elif Bulur     (Boynu eğri Yakup’un eşi)
    Çağlayancerit ilçesi Akdere Mahallesinde ikamet eden Yakup Bulur’un eşi Elif hatun vefat etmiştir. Merhum’a Yüce Allah’tan rahmet diliyoruz Tüm tanıyanlarına ve hısım akrabalarına dostlarına ayrıca acılı ailesine sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum Yılı:1937
Ölüm Tarihi 21.06.2003
--------------------------------
     Mehmet KUŞ   (Hasan Mehmet)
    Ç.Cerit ilçesi istiklal mahallesinde ikamet eden Mehmet KUŞ vefat etmiştir merhuma Allahtan rahmet geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum Yılı: 1917
Ölüm tarihi:  23.06.1984
---------------------------------
     Hatun KUŞ   (Hasan Mehmet’in Eşi)
    Çağlayancerit İstiklal mahallesinde ikamet eden Hatun KUŞ vefat etmiştir merhumeye Allahtan rahmet geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum Yılı:1922
Ölüm tarihi:10.07.1975
------------------------------
      Hacı KAYAR    (Tohol Hacı)
      Çağlayancerit İstiklal mahallesinde ikamet eden Hacı KAYAR bir müddet cerit muhtarlıklarında birkaç dönem köy bekçiliği yapmış olan Hacı KAYAR vefat etmiştir merhuma Allahtan rahmet geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum Yılı: 1915
Ölüm tarihi:  14.04.1984
----------------------------------
      Yusuf Güneş   (Molla Yusuf)
      Çağlayancerit ilçesi istiklal Mahallesinde ikamet eden mollalar sülalesinden olan molla Yusuf ismi ile tanınan Yusuf Güneş köyünde marangoz olmayan köyünün ilk Marangoz’u diyebiliriz Bir müddet ilçemizde Marangoz’luk yaptı
Bir müddet rahatsızlık çeken Yusuf Güneş Vefat etmiştir Merhum’a Allahtan rahmet diliyoruz yakınlarına hısım akrabalarına ve tanıyan tüm dostlarına sabır diliyoruz. Ayrıca acılı ailesine sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum yılı: 1910
Ölüm Tarihi: 12.04.2002
-----------------------------
     Bekir Kocaman  (Gavgaz Bekir)
     Aslen Akdere Mahallesinden olup Çağlayancerit ilçesi İstiklal mahallesinde ikamet eden Kocamanlar sülalesinden olan Gavgaz Bekir lakaplı Bekir Kocaman Vefat etmiştir Merhum’a Allahtan rahmet geride kalan Yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailesine sabır ve baş sağlığı diliyoruz
Doğum Yılı 1914
Ölüm Tarihi:16.04.2001
----------------------------------
     Cennet DİNLER  (Bekir Yusuf’un eşi)
    Çağlayancerit ilçesi istiklal mahallesinde ikamet eden cennet DİNLER Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Merhum’a Allah’tan rahmet geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına sabır baş sağlığı diliyoruz.
Doğum yılı: 1926
Ölüm Tarihi: 28.05.1992
--------------------------------
     Yusuf DİNLER  (Bekir Yusuf)
     Çağlayancerit ilçesi istiklal Mahallesinde ikamet eden bir müddet Adana’ya pamuk ve çapa işçisi götüren Yusuf DİNLER vefat etmiştir Merhum’a Allah’tan rahmet geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum yılı: 1340
Ölüm Tarihi14.11.2002
--------------------------------
      Mehmet Yılönü   (Yelo Mehmet)
      Çağlayancerit ilçesi istiklal Mahallesinde ikamet eden Yelo’lar sülalesinden Hacı Yelo Mehmet’in oğlu Mehmet YILÖNÜ vefat etmiştir merhuma yüce Allah’tan rahmet diliyoruz Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailesinin acılarını paylaşır sabır ve baş sağlığı diliyoruz…
Doğum Yılı:1948
Ölüm tarihi: 05.05.1991
-------------------------------
       Ali YARBAŞ  (Kara Veli Ali)
       Çağlayancerit Fatih Mahallesinde ikamet eden Kara Veli Ali lakaplı Ali YARBAŞ 17.05.1975 tarihinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmiştir. Merhum’a Allah’tan rahmet diliyoruz. Geride kalan yakınlarına dostlarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum yılı: 1914
Ölüm tarihi: 17.05.1975
--------------------------------
       Ali KEKİL  (Duran Ali) 
      Çağlayancerit Fatih Mahallesinde ikamet eden Kır Hacılar sülalesinden Duran Ali KEKİL Ç.Ceritin en eski esnaflarından biriydi. 18.05.1982 Tarihinde vefat etmiştir. Merhum’a Allahtan rahmet yakınlarına dostlarına tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Duran Ali KEKİL Eski belediye başkanı
Hasan KEKİL’in Babasıdır.
Doğum yılı: 1909
Ölüm tarihi: 18.05.1982
-------------------------------- 
      Salman Güneş    (Kerem Salman)
      Çağlayancerit ilçesi istiklal mahallesinde ikamet eden Mollalar sülalesinden Salman Güneş 1969 yıllarında akli dengesini yitirmiştir mecnun gezen Salman İlçeye bağlı Akdere mahallesinde yüksek gerilim direğine çıkarak elektriğe çarpılarak öldü Merhum’a Allahtan rahmet diliyoruz geride kalan yakınlarına dost akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır diliyoruz ayrıca acılı ailesine baş sağlığı diliyoruz.
Doğum Yılı:1940
Ölüm tarihi: 06.06.1997
-------------------------------
     Hasan Durur    (Poççu Hasan)
     Çağlayancerit ilçesi fatih mahallesinde ikamet eden postçular sülalesinden Hasan Durur vefat etmiştir. Merhuma Allahtan rahmet geride kalan yakınlarına Dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır diliyoruz. Ayrıca acılı ailesine sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum yılı: 1327
Ölüm Tarihi: 20.06.1994
-------------------------------
      Fadime Ozan
     Çağlayancerit Fatih Mahallesinde ikamet eden Ozanlı İbrahim’in eşi Fadime Ozan vefat etmiştir. Merhumeye Allah’tan rahmet yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı sabır diliyoruz.
Doğum Yılı: 1936
Ölüm Tarihi:1997
---------------------------------
       Salman ENGİZEK  (Salman kâhya)
       Çağlayancerit İstiklal Mahallesinde ikamet eden Salman kâhya lakaplı Salman ENGİZEK 16.06 1961 tarihinde Cuma namazından çıkıp evine geldiğinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmiştir. Merhum’a Allah’tan rahmet diliyoruz. Geride kalan yakınlarına dostlarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Eski Belediye başkanı Nazım ENGİZEK’in Babasıdır.
Doğum Yılı:1909
Ölüm tarihi: 16.06.1961
-------------------------------
       Güley ENGİZEK  (Salman kâhya’nın eşi)
       Çağlayancerit İstiklal Mahallesinde ikamet eden Güley ENGİZEK 18.04.1985 tarihinde Vefat etmiştir. Merhum’a Allah’tan rahmet diliyoruz. Geride kalan yakınlarına dostlarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Eski Belediye başkanı Nazım ENGİZEK’in annesidir.
Doğum Yılı: 1920
Ölüm tarihi: 18.04.1985
--------------------------------
      Ahmet Doğanpınar (hafız Ahmet)
      Çağlayancerit İstiklal Mahallesinde ikamet eden Hafız Ahmet Doğanpınar vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet tüm yakınlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum Yılı: 1903
Ölüm Tarihi: 1972
------------------------------
     Hasan YILDIZLI  (Büyük Gazi Hasan)
     Çağlayancerit ilçesi fatih mahallesi’nde ikamet eden büyük gazi hasan yıldızlı Vefat etmiştir. Merhuma Yüce Allahtan rahmet Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlarına ayrıca acılı ailesine sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum yılı: 1320
Ölüm Tarihi:  13.06.1992
-------------------------------
      Zeynep Yıldızlı (padişahın eşi)
      Çağlayancerit Fatih Mahallesinde ikamet eden Padişah’ın eşi Zeynep Hatun vefat etmiştir. Merhumeye Allah’tan rahmet yakınlarına ve ailesine sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum Yılı: 1926
Ölüm Tarihi:20 06 2001
-------------------------------
     Arif Gülgöz (avan Arif)
     Çağlayancerit İstiklal mahallesinde ikamet eden Arif Gülgöz vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet yakınlarına sabırlar diliyoruz.
Doğum Yılı: 1923
Ölüm Tarihi:1997
------------------------------
     Zöhre YILDIZLI   (Büyük Gazi Hasanın eşi)
     Çağlayancerit ilçesi fatih mahallesi’nde ikamet eden büyük gazi hasan yıldızlı’nın eşi Zöhre Hatun Vefat etmiştir. Merhuma Yüce Allahtan rahmet Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlarına ayrıca acılı ailesine sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum Yılı: 1912
Ölüm Tarihi: 02.07.1978
--------------------------------
     İbiş Güler  (paşa)
     Çağlayancerit ilçesi istiklal mahallesinde ikamet eden İbiş güler zamanında Cerit’te 10 yıla yakın marangozluk yaptı. 1970 yıllarında Almanya’ ya işçi olarak gitti tüm ailesini de beraberinde götürdü. 25 yıl çalıştı Almanya’ dan emekli oldu ilçeye geri döndü Merkez ilk okul’u civarına üç katlı bir bina yaptırdı bu arada rahatsızlandı tekrar Almanya ya döndü Almanya’da bir müddet tedavi gördükten sonra hayatını kaybetti cenazi Ailesi tarafından ilçeye getirildi Çağlayancerit ilçe mezarlığında toprağa verildi Merhum’a Allahtan rahmet diliyoruz geride kalan yakınlarına hısım akrabalarına ve tüm tanıyanlarına baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailesine sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum Yılı:1937
Ölüm Tarihi:09.07.2002
---------------------------------
     Güllü İBİK   (İbik Salman’ın Eşi)
     Çağlayancerit istiklal mahallesinde ikamet eden İbik Salman’ın eşi Güllü Hatun vefat etmiştir. Merhum’a Allah’tan rahmet geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına sabır baş sağlkığı diliyoruz.
Doğum Yılı: 1919
Ölüm Tarihi: 19.09.1990
--------------------------------     
     Salman İBİK      (ibik Salman)
     Çağlayancerit istiklal mahallesinde ikamet eden Salman İBİK Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Merhum’a Allah’tan rahmet geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm acılı ailesine sabır baş sağlığı diliyoruz.
Doğum Yılı: 1916
Ölüm Tarihi:07.07.2004
-------------------------------
     Abuzer Aydemir
     Çağlayancerit ilçesi İstiklal Mahallesinde ikamet eden Abuzerler sülalesinden olan Abuzer Halilin Oğlu Abuzer Aydemir vefat etmiştir Merhum’a Allah’tan rahmet geride kalan yakınlarına tüm tanıyan dostlarına ve hısım akrabalarına ayrıca acılı ailesine baş sağlığı ve sabırlar diliyoruz.
Doğum Yılı: 1934
Vefat Tarihi: 14.07.2004
------------------------------
      Abdullah Kelleci
      Fatih mahallesinde ikamet eden Yusuf Oğlu Abdullah Kelleci geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmiştir. Merhum’a Allah’tan rahmet geride kalan yakınlarına tüm tanıyan dostlarına ve hısım akrabalarına ayrıca acılı ailesine baş sağlığı ve sabırlar diliyoruz.
Doğum yılı: 1949
Ölüm Tarihi: 31.07.2007
---------------------------------
    Hüseyin BABUCCU  (Babuccu Hüsün)
    Çağlayancerit ilçesi Fatih mahallesinde ikamet eden Dut ağacından düşerek hayatını kaybetmiştir Merhuma Allahtan rahmet geride kalan yakınlarına tüm tanıyan dostlarına akrabalarına ve acılı ailesine Sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum Yılı: 1929
Ölüm Tarihi: 05.08.1998
-------------------------------
     Hüseyin BABUCCU  (Babuccu Hüsün)
     Çağlayancerit ilçesi Fatih mahallesinde ikamet eden Babuccu’lar sülalesinden olan Fatih Muhtarı Haliliprahim’in babası dut mevsimi idi dut yemek için dut’a çıkar Ayağını bastığı dal kırılınca dut ağacından düşer acil’de yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybeder. Merhuma Allahtan rahmet diliyoruz geride kalan yakınlarına tüm tanıyan dost ve akrabalarına ayrıca acılı ailesine Sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum yılı: 1923
Ölüm Tarihi: 05.08.1998
--------------------------------
     Elif GÖKTAŞ    (Gözel’in Eşi)
     Çağlayancerit ilçesi fatih mahallesi’nde ikamet eden Gözel lakaplı Mehmet GÖTAŞ’IN eşi Elif Hatun Vefat etmiştir. Merhuma Yüce Allahtan rahmet Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlarına ayrıca acılı ailesine sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum Yılı:1926
Ölüm Tarihi:30.08.2001
--------------------------------
    Mehmet Yakar  (YAKAR)
    Çağlayancerit ilçesi İstiklal Mahallesinde ikamet eden Topuzlar sülalesinden olan Mehmet Yakar Çocukluk yıllarında Büyük abisinin yanında köşkerlik sanatını öğrendi dükkân açtı bir müddet Köşkerlik yaparak geçimini sağladı ilçe halkı tarafından sevilip sayılan mert sözlü bir kişiliğe sahip olduğu. Anlatılır rahatsızlanarak 2001 yılında hakkın rahmetine kavuştu Merhuma Yüce Allah’tan rahmet diliyoruz yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailesine sabırlar ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum Yılı: 1943
Ölüm Tarihi:15.08.2001
-------------------------------
      Ümmü ALTIN    (mardan Ahmet’in eşi)
      Çağlayancerit ilçesi karaveliler sülalesinden olup Ali YARBAŞ‘IN Kızı Ahmet ALTUN’UN eşi Ümmü Altun vefat etmiştir. Merhume’ye yüce Allah’tan rahmet geride kalan dost ve akrabalarına tüm tanıyanlarına ve acılı ailesine sabır baş sağlığı diliyoruz.
Doğum Yılı:1940
Ölüm Tarihi:06.07.2003
----------------------------------
     Mehmet Rande  (Gülsüm Mehmet)
     Çağlayancerit Fatih Mahallesi değirmen gözü mevkiinde ikamet eden Güssümler sülalesinden Mehmet RANDE geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmiştir. Merhum’a Allah’tan rahmet diliyoruz geride kalan yakınlarına hısım akrabalarına ve tüm tanıyan dostlarına sabırlar diliyoruz. Ayrıca acılı ailesine sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum Yılı:1939
Ölüm Tarihi 23.08.2003
--------------------------------
     Mehmet ATAŞ  (Ecevit)
     Çağlayancerit ilçesi İstiklal mahallesi’nde ikamet eden 2 çocuk babası Ecevit lakaplı Veli Oğlu Mehmet ATAŞ Kendi kullandığı 50 NC arabasının Akçalar yakınlarında arka tekerlerinin fırlamasıyla Geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmiştir Bu merhuma Yüce Allahtan rahmet Geride kalan acılı ailesine dostlarına tüm Tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum Tarihi:15.12.1949
Ölüm Tarihi:   13.09.1986
--------------------------------
     Rabia BABUCCU  (Babuccu Hüseyin’in eşi)
     Çağlayancerit ilçesi Fatih mahallesinde ikamet eden Rabia BABUCCU hayatını kaybetmiştir Merhuma Allahtan rahmet geride kalan yakınlarına tüm tanıyan dostlarına akrabalarına ve acılı ailesine Sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Ölüm Tarihi: 19–09–2004
-------------------------------
     Yusuf Kelle   (Kalycı Yusuf)
     Çağlayancerit ilçesi İstiklal mahallesinden Kalaycı Yusuf lakaplı Yusuf KELLE Söğütlü durağında ikamet ederdi orada vefat etmiştir merhum’a Allahtan rahmet geride kalan eş dost ve akrabalarına tüm tanıyanlarına sabır diliyoruz ayrıca acılı ailesine sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum yılı: 1909
Ölüm Tarihi 10.09.1997
-------------------------------
     Ayşe KURT
     Çağlayancerit Fatih mahallesinden Karaveli Ali kızı Yusuf KURT’UN eşi Ayşe Hanım hakkın rahmetine kavuşmuştur. Merhume’ye Allahtan rahmet geride kalan dost ve akrabalarına tüm tanıyanlara ayrıca acılı ailesine sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum Yılı:1911
Ölüm Tarihi:01.10.1973
-------------------------------
     Kemal ERTEM   (Süleyman ve Teoman’ın babaları)
     Çağlayancerit İlçesi Fatih mahallesinde ikamet eden fakılar sülalesinden olan Kemal ERTEM 20 yıla yakın il encümen’liği yapan bu merhum Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Merhum’a Yüce Allah’tan rahmet diliyoruz Tüm tanıyanlarına ve hısım akrabalarına ayrıca acılı ailesine sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum Yılı: 1925
Ölüm Tarihi: 04.10.1980
-------------------------------
     Ali Şahan  (Bıyıklı Ali)
     Çağlayancerit ilçesi Fatih mahallesinde ikamet eden Bıyıklı Veli’nin oğlu Ali ŞAHAN Elçilik yapardı Adana’ya Pamuk toplatmak için Ç.Cerit’ten amele götürmüştü Adana geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmiştir. Merhum’a Allahtan rahmet diliyoruz geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlarının başı sağ olsun. Ayrıca acılı ailesine sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum yılı:  1954
Ölüm Tarihi: 1984
-------------------------------- 
     Mustafa Kekil   (VALİ)
     Çağlayancerit ilçesi fatih Mahallesinde ikamet eden Aslen Kır hacılar sülalesinden olan Mustafa KEKİL bir müddet çiftçilik ile uğraştı ilçe halkı tarafından sevilip sayılan bir kişiliğe sahip idi. Cerit Halkı kendisine Sayın Vali’m derlerdi. Son yıllarında rahatsızlandı rahatsızlığına birkaç yıl direnebildi. Ve 1991 Yılında hayatını kaybetti. Tüm Çağlayancerit halk’ı ardından ağladı. Merhum’a ALLAH’TAN rahmet diliyoruz geride kalan dostlarına ve tüm tanıyanlarına hısım akrabalarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailesine sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum Yılı: 1929
Ölüm Yılı: 05.11.1991
---------------------------------
     Yusuf KOZAK    (Çiloğlan Yusuf)
     Çağlayanceit istiklal mahallesinde ikamet eden Yusuf Kozak Geçirdiği ani bir rahatsızlık sonucu hayatını kaybetmiştir. Merhuma Allahtan rahmet geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum yılı: 1927
Ölüm tarihi:1992
-------------------------------
     Nazmi TÜKEL
    Çağlayancerit ilçesi fatih mahallesinden fakılar sülalesinin ileri gelen kişilerinden olan Nazmi TÜKEL Çağlayancerit Halkı tarafından sevilip sayılan bir büyüğümüz idi. Her mecliste sözü dinlenen bu insan bir dönem köyde Muhtarlık yapmıştır. O dönemlerde Türkiye genelinde uzun dalga Ankara radyosu yayında idi. Köy halkı radyonun ne olduğunu bilmez iken Köye ilk radyoyu getiren köy halkını radyo ile tanıştıran insanlardan biri idi. 1971 Yılında Köyden Kahramanmaraş’a taşında 1997 yılında rahatsızlandı 15 Ekim 1997 Tarihinde  
     Kahramanmaraş’ta Hakkın rahmetine kavuştu kendisinin vasiyeti üzerine evlatları cenazesi Çağlayancerit’e getirilerek tarihi ilçe mezarlığında toprağa veridi. Merhuma yüce Allah’tan rahmet diliyoruz. Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailesinin acılarını paylaşır sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum yılı:  1917
Ölüm Tarihi: 15.10.1997
-------------------------------
     Ayşe Dolgun   (Haççalı Mehmet’in Eşi)
     Çağlayancerit istiklal mahallesi’nden Haççalılar sülalesinden olan Haççalı Mehmet’in eşi Ayşe hatun geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat etmiştir. Merhum’a Allah’tan rahmet diliyoruz geride kalan dostlarına hısım akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailesine sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum yılı 1915
Ölüm Tarihi: 31.12.2002
-------------------------------------
     Bahar Onaran  (Sıhıya mıstığın eşi)
Çağlayancerit ilçesi Fatih mahallesinde ikamet eden Ahmet ağalar sülalesinden Mehmet oğlu Sıhıya Mustafa Onaran’ın eşi Bahar hatun Vefat etmiştir. Merhume’ye Allah’tan rahmet diliyoruz. Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailenin acılarını paylaşır sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum Yılı:  1940
Ölüm Tarihi: 10.12.1995

 

Hiç yorum yok: