Aramızdan Ayrılanlar

KAYBETTİKLERİMİZ
KAYBETTİKLERİMİZ
Çağrı Güler Mustafa Baykut M. Ali Güneş Urus Kemal Gülsüm Çakıl Ayşe Ibrık Hüsne Zorkun Bağdat Elmas Emine Güler Dursun Sivri Havva Rande Cennet Mağara Hüsne Berk Hortlu Hacı Vakkas Kaya Kazakçı Yusuf Yusuf Kırıcı Mustafa Dinler Semerci Durdu Emine Yarbaş Mercen Yıldızlı Mahmut Ali Sultan Karagöz Elif Dolgun Ramazan ve Ülkü D.Şehitleri Emine Kozak Ambarcı Elif Doruk Ali Fatık Onaran Ahmet Dinler Osman Ahmet Zeynep Gök Hasan Dilbaz Hanifi Kekil Mısto Hüseyin Ömer Çirkin Zeynep Nurhak Sinan Dolgun Azzıkçı Ali Hava Kekeç Ümmusün Mehmet H.Kökenöz Ayşe Kökü Hanım Tükel Mehmet Aygörmez Elif Aygörmez Ayak Cuma Mehmet Yalçın Hatice Sarıaltun Beser Mustafa Recep Mehmet İmam Cuma Ayşe Kınalı Mehmet Koca Ayşe Karabıyık Ayşe Demir Nalbant Hasan Ahmet İğde Bömrklü Onbaşı Mehmet Havuç H.Temizyürek M.Onaran E.Çetinkaya Cengiz Sümbül Fatma Berker U.Ahmet Gök Fatih Yakar ve Eşi Hasan Arı ve Eşi M.Ali Arı Hatice Yıldızlı Fahri Yıldızlı İsrafil Yıldızlı Abdurahman Çolak ve Eşi Alırza Ünal Kızı emine Mehmet Kardeş ve Eşi Akif Kuş Fatma ve Merve Koca Furkan ve Nursel Mehmet Dilik ve Eşi Ayşe Dilik Teslime Dilik Ayşe Dilik Salman Malkoç Beser Malkoç Fadime Malkoç Esin Malkoç Beser Mıstık Kasım Zorkun Duran Tekin İbrahim Kozak Nurgül Kozak Canan Kozak Cansu Kozak Enes Kozak Edanur Çalışkan Elif Yeşil Emre Çalışkan Gülsüm Çalışkan Hatice Sivri İsa Filiz Mehmet Canlı Mehmet Çadır Muzaffer Deşir Nursel Hasırcı Ramazan Kırıcı Salman Erinci Yakup Zorkun Yusuf Kelle LİNK ADI Cahal Berk Ebili Berk Mehmet Berk Ökkeş Berk Mıstık Berk Ayşe Berk Selver Berk

10 May 2011

Yıl 2011 Kaybettiklerimiz

       OCAK 2011 DE ÖLENLER
       ----------------------------------------
        İsmail Zorkun   (devriş İsmail)
        Aslen Engizek Mahallesinden olup Çağlayancerit Fatih Mahallesinde ikamet eden  (Devrişler) sülalesinden İsmail ZORKUN vefat etmiştir. Merhum’a Allah’tan rahmet diliyoruz. Geride kalan yakınlarına dostlarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailenin acılarını paylaşır sabırlar dileriz.
Ölüm tarihi: 23.01.2011
-------------------------------
        Duran KEKİL   (Piro Duran)
        Fatih Mahallesi Değirmen gözü mevkiinde ikamet eden Duran KEKİL sabaha karşı vefat etmiştir. Merhum’a Allah’tan rahmet diliyoruz. Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarıne ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailenin acılarını paylaşır sabırlar dileriz.
Doğumu:1933
Ölüm tarihi: 26.01.2011
------------------------------
        Mustafa KAVAL   (Köto Mustafa)
        Fatih Mahallesi Değirmen gözü mevkiinde ikamet eden Kötoğlanlar sülalesinden Bekçi Kocanın Kardeşi Gül Market’in sahibi Mustafa KAVAL sabaha karşı vefat etmiştir. Merhum’a Allah’tan rahmet diliyoruz. Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailenin acılarını paylaşır sabırlar dileriz.
Doğum Yılı1944
Ölüm tarihi: 31.01.2011
 ------------------------------
       ŞUBAT 2011 DE ÖLENLER
 
        Ömer KARATAŞ   (Kalender Ömer)
        Çağlayancerit akdere mahallesi gücük obasında ikamet eden Kalender Ömer KARATAŞ vefat etmiştir. Merhum’a Allah’tan rahmet diliyoruz. Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailenin acılarını paylaşır sabırlar dileriz.
Ölüm tarihi: 01.02.2011
--------------------------------
        Hatice KUŞ  
        Çağlayancerit istiklal Mahallesi’nden merhum Hasan Ahmet Kuş’un hanımı Hatice KUŞ vefat etmiştir. Merhum’a Allah’tan rahmet diliyoruz. Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailenin acılarını paylaşır sabırlar dileriz.
Doğum Yılı:1930
Ölüm tarihi: 02.02.2011
---------------------------------
      Mehmet GÜNEŞ  (Molla Mehmet)
      Çağlayancerit Fatih Mahallesi’nde ikamet eden yıllardır kamyon şoför’lüğü yapan Mehmet GÜNEŞ vefat etmiştir. Merhum’a yüce Allah’tan rahmet diliyoruz. Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Şoför arkadaşlarının başı sağ olsun. Ayrıca acılı ailenin acılarını paylaşır mollalar ailesine sabırlar dileriz.
Doğum Tarihi: 03.02.1952
Ölüm tarihi: 19.02.2011
--------------------------------
      MART 2011 DE ÖLENLER
 
       Hatice MISIR  (Postacı İbrahim’in eşi)
       Çağlayancerit Fatih Mahallesi’nde ikamet eden postacı İbrahim MISIR’ın eşi Hatice Hatun vefat etmiştir. Merhum’a yüce Allah’tan rahmet diliyoruz. Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Mısır ailesinin başı sağ olsun. Ayrıca acılı ailenin acılarını paylaşır sabırlar dileriz.
Doğum yılı 1942
Ölüm tarihi: 07.03.2011
-------------------------------
       Zeynep ZORKUN
       Aslen Egizek Mahallesinden olup ilçede ikamet eden Kasım ZORKUN’un Eşi Zeynep ZORKUN vefat etmiştir. Merhum’a yüce Allah’tan rahmet diliyoruz. Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. ZORKUN ailesinin başı sağ olsun. Ayrıca acılı ailenin acılarını paylaşır sabırlar dileriz.
Doğum yılı 1933
Ölüm tarihi: 16.03.2011
-------------------------------
       Halil KARAGÖZ
       Çağlayancerit İstiklal Mahallesinde ikamet eden Karoozkel lakaplı Merhum Mehmet Karagöz’ün oğlu Halil KARAGÖZ vefat etmiştir. Merhum’a yüce Allah’tan rahmet diliyoruz. Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. KARAGÖZ ailesinin başı sağ olsun. Ayrıca acılı ailenin acılarını paylaşır sabırlar dileriz.
Doğum yılı 1932
Ölüm tarihi: 19.03.2011
-------------------------------
       NİSAN 2011 DE ÖLENLER
 
       Hasan KEKİL  (İmam Mehmet’in oğlu)
       Çağlayancerit Engizek Mahallesinde ikamet eden İmam Mehmet’in oğlu Hasan KEKİL Pazarcık’ta ikamet etmekte idi geçirdiği ani kalp krizi sonucu hayatını kaybetmiştir. Merhum’a yüce Allah’tan rahmet diliyoruz. Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailenin acılarını paylaşır sabırlar dileriz.
Doğum yılı:1970
Ölüm tarihi: 03.04.2011
-------------------------------
       Hüseyin DİLİK  (Goca Kürt Lakaplı)
       Çağlayancerit Engizek Ali kocalar Mahallesinde ikamet eden Goca Kürt lakaplı Hüseyin DİLİK vefat etmiştir. Merhum’a yüce Allah’tan rahmet diliyoruz. Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailenin acılarını paylaşır sabırlar dileriz. Hüseyin DİLİK Op. Dr. Pazarcık Devle hastanesi başhekimi Genel cerrahi uzmanı Sayın Mustafa ÇOLAK’ın Dayısıdır Sayın Doktor Mustafa bey’e sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum yılı:1930
Ölüm tarihi: 07.04.2011
---------------------------------
      Süleyman Sami SALMAN
      Çağlayancerit’te trafik kazası 1 kişi ölü
Boylu eski adıyla MERK köyünden Süleyman Sami SALMAN bu sabah özel arabasıyla Çağlayancerit ilçesine gelirken kazıklı yolunda virajı alamayarak takla atmıştır. Araç sürücüsü Süleyman Sami SALMAN ağır yaralı olarak Çağlayancerit Devlet Hastanesine kaldırılırken yolda hayatını kaybetmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet yakınlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
08 Nisan Cuma 2011
----------------------------
       Elif KARAGÖZ
       Çağlayancerit İstiklal Mahallesinden olup Kahramanmaraş Kara ziyarette ikamet eden merhum pafıyara Halil KARAGÖZ’ün eşi Mehmet Mevlüt ve Durmuş’un anneleri Elif KARAGÖZ vefat etmiştir. Merhum’a yüce Allah’tan rahmet diliyoruz. Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailenin acılarını paylaşır sabırlar dileriz.
Doğum yılı:1330
Ölüm tarihi: 09.04.2011
--------------------------------
       Halil MENEKŞE   (Kıdılı Halil)
       Çağlayancerit İstiklal Mahallesinde ikamet eden Halil MENEKŞE vefat etmiştir. Merhum’a yüce Allah’tan rahmet diliyoruz. Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailenin acılarını paylaşır sabırlar dileriz.
Doğum yılı:1942
Ölüm tarihi: 10.04.2011
-------------------------------
       Halil ZORKUN   ( DEDE )
       Çağlayancerit Engizek Mahallesinde ikamet eden Halil ZORKUN Pazarcık devlet Hastanesinde vefat etmiştir. Cenazesi Pazarcık mezarlığına defnedilecektir. Merhum’a yüce Allah’tan rahmet diliyoruz. Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailenin acılarını paylaşır sabırlar dileriz.
Doğum yılı:1930
Ölüm tarihi: 12.04.2011
------------------------------
       Ramazan TATLI   ( Tekere Mıstık’ın oğlu )
       Çağlayancerit Fatih Mahallesinde ikamet eden Teker Mıstık’ın oğlu Ramazan TATLI vefat etmiştir. Merhum’a yüce Allah’tan rahmet diliyoruz. Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailenin acılarını paylaşır sabırlar dileriz.
Doğum tarihi: 01.01.1986
Ölüm tarihi: 13.04.2011
-------------------------------
       Mehmet SAKAR  (Tingo Mehmet)
       Çağlayancerit Küçükcerit köyünde ikamet eden Tingo lakaplı Mehmet SAKAR Adıyaman’ın Besni ilçesi yol ayrımında geçirdikleri trafik kazası sonucu hayatını kaybetmiştir. Alınan bilgiye göre 2 kişinin ağır yaralı olduğu, hayatını kaybeden merhuma Allah’tan rahmet dileriz yaralılara acil şifalar diliyoruz.
Doğum yılı: 1936
Ölüm tarihi: 22.04.2011
------------------------------
       Pakize GÖK 
       27.04.2011 Yukarı Pazarcıkta trafik kazası geçirerek ağır yaralanan Pakize GÖK Pazarcık devlet hastanesinde tedavi altına alınmıştı. Daha sonra Kahramanmaraş devlet hastanesine kaldırılarak yoğun bakıma alınmıştır. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Pakize GÖK hayatını kaybetmiştir. Ailesi tarafından Pakizenin tüm iç organları bağışlanarak Aile Çağlayancerit’te bir ilke imza atmışlardır. Merhuma Allah’tan rahmet diliyoruz. Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına tüm tanıyan dostlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Pakize Çağlayancerit Fatih Mahallesinden Azıkçı Cuma BERKER’in oğlu Mehmet berker’in kızı çil oğlan Duran’ın gelinidir. Her iki aileye de sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum yılı: 1988
Ölüm tarihi: 28.04.2011
--------------------------------
      MAYIS 2011 DE ÖLENLER
 
       Mehmet DİNLER  (Arap Mehmet)
       Çağlayancerit ilçesi Aksu Mahallesinden Belediye personeli İbrahim DİNLER’in babası Arap Mehmet lakaplı Mehmet DİNLER vefat etmiştir. Merhuma yüce Allah’tan rahmet diliyoruz. Yakınlarına hısım akrabalarına tanıyan tüm dostlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailenin acılarını paylaşır sabırlar dileriz.
Doğum yılı: 1932
Ölüm tarihi: 15.05.2011
-------------------------------
       Hacer ÇETİNKAYA 
       Çağlayancerit ilçesi Aksu Mahallesinde ikamet eden Cerit’in eski ünlü Muhtarlarından Abdullah ÇETİNKAYA’ nın kızı Hacer ÇETİNKAYA vefat etmiştir. Merhumeye yüce Allah’tan rahmet diliyoruz. Yakınlarına dost ve akrabalarına tüm tanıyan dostlarına sabır baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailenin acılarını paylaşır sabırlar dileriz.
Doğum yılı 1976
Ölüm tarihi: 17.05.2011
-------------------------------
       Nuh BATTAL
       Çağlayancerit ilçesi Fatih Mahallesinde ikamet eden Battal Osman’ının oğlu Nuh BATTAL vefat etmiştir. Merhum’a yüce Allah’tan rahmet diliyoruz. Yakınlarına dost ve akrabalarına tüm tanıyan dostlarına sabır baş sağlığı diliyoruz. Acılı aileye sabırlar dileriz.
Doğum Tarihi 12.02.1987
Ölüm tarihi: 22.05.2011
-------------------------------
       Hüseyin GÖK
       Çağlayancerit ilçesi Ali kocalar mahallesinde ikamet eden Merhum Aloca Osman’ın oğlu Hüseyin GÖK vefat etmiştir. Merhum’a yüce Allah’tan rahmet diliyoruz. Yakınlarına dost ve akrabalarına tüm tanıyan dostlarına sabır baş sağlığı diliyoruz. Acılı aileye sabırlar dileriz.
Doğum yılı 1988
Ölüm tarihi: 22.05.2011
--------------------------------
       Elif AÇIKGÖZ
       Çağlayancerit ilçesi İstiklal Mahallesinden Mehmet, Ali, Celal, Enver, Hanifi AÇIKGÖZ’ÜN anneleri Merhum Boyacı Ömer’in Eşi Elif Hatun Vefat etmiştir. Merhum’a yüce Allah’tan rahmet diliyoruz. Yakınlarına dost ve akrabalarına tanıyan tüm dostlarına sabır baş sağlığı diliyoruz. Acılı ailenin acılarını paylaşır sabırlar dileriz.
Doğum Yılı 1935
Ölüm tarihi: 24.05.2011
-------------------------------
       Cennet SÜRMEN
       Çağlayancerit ilçesi Fatih Mahallesinden Cafar Musa SÜRMEN’in eşi Burhan Sürmen’in annesi Cennet Hatun vefat etmiştir. Merhum’a yüce Allah’tan rahmet diliyoruz. Yakınlarına dost ve akrabalarına tanıyan tüm dostlarına sabır baş sağlığı diliyoruz. Acılı ailenin acılarını paylaşır sabırlar dileriz.
Doğum Yılı 1939
Ölüm tarihi: 27.05.2011
------------------------------
       İlyas KELLECİ
       Çağlayancerit ilçesi Fatih Mahallesinden Merhum Eşik Abdullah KELLECİ’nin oğlu İlyas KELLECİ Kıbrıs’a işçi olarak gitmiş orada çalışmakta iken Portakal bahçesinde portakal toplarken ağacın yakınından geçen elektriğe kapılarak hayatını kaybetmiştir. Cenazesi 31 Mayıs 2011 günü Kahramanmaraş Şeyh adil mezarlığında toprağa verilmiştir. Merhum’a yüce Allah’tan rahmet diliyoruz. Yakınlarına dost ve akrabalarına tanıyan tüm arkadaşlarına sabır baş sağlığı diliyoruz. Acılı ailenin acılarını paylaşır sabırlar dileriz.
Doğum Yılı 1987
Ölüm tarihi: 30.05.2011
-------------------------------
       Veli Çavış Ahmet GÜLER
       Çağlayancerit ilçesi Gücük obasında ikamet eden Veli Çavış’lar sülalesinden Veli çavış Ahmet Lakaplı Ahmet GÜLER birkaç aydır rahatsızlık çekmekte idi. 31 Mayıs 2011 günü hakkın rahmetine kavuşmuştur. Merhuma Yüce ALLAH’tan rahmet geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlara sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Acılı ailenin acılarını paylaşır sabırlar diliyoruz.
Doğum Yılı 1933
Ölüm tarihi: 31.05.2011
--------------------------------
       HAZİRAN 2011 DE ÖLENLER
 
       Salman YEŞİL
       Çağlayancerit ilçesi Fatih Mahallesi değirmen gözünde ikamet eden Kara Mustafa Salman Ali, Mehmet, Ali rıza YEŞİL’İN babaları Salman YEŞİL vefat etmiştir. Merhuma Yüce ALLAH’tan rahmet geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Acılı ailenin acılarını paylaşır sabırlar dileriz..
Doğum Yılı 1933
Ölüm tarihi: 08.06.2011
------------------------------
       Cuma İNCECİK
       Aslen Çağlayancerit ilçesi İstiklal Mahallesinden olup Kahramanmaraş’ta ikamet eden Yalancılar sülalesinden Muharrem inceciğin oğlu Cuma İNCECİK geçirdiği bir iş kazası sonucu hayatını kaybetmiştir. Merhuma Yüce ALLAH’tan rahmet geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Acılı ailenin acılarını paylaşır sabırlar dileriz.
Doğum Yılı 1983
Ölüm tarihi: 29.06.2011
---------------------------------
      TEMMUZ 2011 DE ÖLENLER
 
       Fatma ERİNCİ
       Çağlayancerit ilçesi aksu Mahallesinde ikamet eden dervişler sülalesinden Doktor lakaplı Ahmet ERİNCİ’nin kızı Fatma erinci vefat etmiştir. Merhuma Yüce ALLAH’tan rahmet geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Acılı ailenin acılarını paylaşır sabırlar dileriz.
Ölüm tarihi: 13.07.2011
-------------------------------
   AĞUSTOS 2011 DE ÖLENLER
 
    Ramazan BABUCCU
    Çağlayancerit ilçesi Fatih Mahallesinde ikamet eden Höbereler lakaplı Mehmet BABUCCU’nun oğlu Ramazan BABUCCU dün akşam iftar saatine yakın geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmiştir. Merhum’a Allah’tan rahmet geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Acılı ailenin acılarını paylaşır sabırlar dileriz.
Doğum yılı 1970
Ölüm tarihi: 07.08.2011
--------------------------------
    Ayşe ÖZTÜRK
    Çağlayancerit ilçesi Fatih Mahallesinde ikamet eden merhum yavsı ibiş’in eşi Ayşe Hanım Sucu Veli ve Mehmet ÖZTÜRK’ün anneleri vefat etmiştir. Merhum’a Allah’tan rahmet diliyoruz. Dost ve akrabalarına tüm tanıyan dostlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı aileye sabırlar dileriz.
Doğum yılı 1325
Ölüm tarihi: 21.08.2011
---------------------------------
     EKİM 2011 DE ÖLENLER
 
    Mehmet CIRIK
    Çağlayancerit ilçesi İstiklal Mahallesi karafirezde ikamet eden merhum Katip Hasan’ın oğlu Berduşun kardeşi Mehmet CIRIK geçirdiği kalp krizi sonu hayatını kaybetmiştir. Merhum’a Allah’tan rahmet diliyoruz. Dost ve akrabalarına ve tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı aileye sabırlar dileriz.
Doğum Yılı: 1957
Ölüm tarihi: 03.10.2011
------------------------------
    Dağarcık Hacı GÖK
    Çağlayancerit ilçesi Ali Kocalar Mahallesinde ikamet eden Dağarcıklar sülalesinden Dağarcık Hacı GÖK geçirdiği ani kalp krizi sonucu hayatını kaybetmiştir. Merhum’a Allah’tan rahmet diliyoruz. Dost ve akrabalarına ve tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı aileye sabırlar dileriz.
Doğum Yılı: 1930
Ölüm tarihi: 09.10.2011
--------------------------------
      Mustafa DOĞANPINAR
      Aslen Çağlayanceritli olup Adana da ikamet eden merhum Hacı nohut Ahmet’in oğlu küçük Mustafa DOĞANPINAR bu sabah geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmiştir. Cenazesi Adana toprağa verilecektir. Merhum’a Allah’tan rahmet diliyoruz. Dost akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı aileye sabırlar dileriz.
Doğum Yılı: 1970
Ölüm tarihi: 15.10.2011
------------------------------
      Elif ÇALIŞIR
      Çağlayancerit Fatih Mahallesinde ikamet eden Merhum Hava Hacı ÇALIŞIR’ın eşi Elif ÇALIŞIR vefat etmiştir. Merhum’a Allah’tan rahmet diliyoruz. Dost akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı aileye sabırlar dileriz. Öğretmen Zekeriya ÇALIŞIR’ın Annesi;
Doğum Yılı: 1940
Ölüm tarihi: 18.10.2011
--------------------------------
     Mehmet ENGİZEK
     Çağlayancerit istiklal Mahallesinde ikamet etmiş Merhum ünlü Salman kâhyanın oğlu Mehmet ENGİZEK 38 yıldır Hollanda’da işçi olarak çalışmakta idi. Türkiye’ye izinli gelen Mehmet Maraş’taki evinde 18 Ekim 2011 tarihinde sabah saatlerinde birden bire fenalaşır. Acil olarak Kahramanmaraş devlet hastanesine kaldırılır. Ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeder. Merhuma Allah'tan rahmet diliyoruz. Cenazesi 20 Ekim 2011 Perşembe günü  Çağlayancerit ilçe aile mezarlığında toprağa verilmiştir.. Merhum’a tekrar, tekrar Allah’tan rahmet dileriz. Hısım akrabalarına ve tanıyan tüm dostlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz Ayrıca acılı ailenin tüm acılarını paylaşır sabırlar dileriz.
     Merhum Çağlayancerit Eski belediye başkanı Sayın A.Nazım Engizek Ve Kazım Engizek’in Abileridir. Sayın başkana ve kardeşi Kazım’a sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum Yılı: 08.02.1948
Ölüm tarihi: 19.10.2011
-------------------------------
      Havva UZUN
      Çağlayancerit Aksu Mahallesinde ikamet eden Merhum Abacı Mehmet’in eşi Havva UZUN Vefat etmiştir. Merhum’a Allah’tan rahmet dileriz. Hısım akrabalarına ve tanıyan tüm dostlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz Ayrıca acılı ailenin acılarını paylaşır sabırlar dileriz.
Doğum Yılı: 1930
Ölüm tarihi: 20.10.2011
---------------------------------
     KASIM 2011 DE ÖLENLER
 
    Latife NURHAK
    Aslen Çağlayancerit ilçesinden olup Gaziantep’te ikamet eden Arap Ali lakaplı Ali NURHAK’ ın kız Latife Hanım vefat etmiştir. Merhumeye Allah’tan rahmet diliyoruz. Cenazesi öğle namazına müteakip pazarcıkta toprağa verilecektir. Yakınlarına dost ve hısım akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailenin acılarını paylaşır sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Ölüm tarihi: 09.11.2011
-------------------------------
     Mehmet KISA (tola)
    Çağlayancerit Fatih Mahallesinde ikamet eden Merhum Cennet Ahmet’in oğlu, Tola lakaplı Mehmet KISA Vefat etmiştir. İkindi namazına müteakip Çağlayancerit aile mezarlığında toprağa verilecektir. Merhum’a Allah’tan rahmet diliyoruz. Yakınlarına dost ve akrabalarına tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailenin acılarını paylaşır sabırlar diliyoruz.
Doğumu: 1946
Ölüm tarihi: 13.11.2011
-------------------------------
      Mıstık ERİNCİ
      Çağlayancerit Aksu Mahallesinde ikamet eden Kıroğlan Mıstık lakaplı Mıstık ERİNCİ Vefat etmiştir. Merhum’a Allah’tan rahmet diliyoruz. Yakınlarına dost ve akrabalarına ve tanıyan tüm dostlarına sabır baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailenin acılarını paylaşır tüm aileye sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğumu: 1930
Ölüm tarihi: 19.11.2011
-------------------------------
     Abdurahman UZUN
     Çağlayancerit istiklal Mahallesinde ikamet eden Sultan cami imamı İdris UZUN hoca’nın oğlu Abdurahman UZUN Vefat etmiştir. Merhum’a Allah’tan rahmet diliyoruz. Yakınlarına dost ve akrabalarına tüm tanıyan dostlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailenin acılarını paylaşır tüm aileye sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğumu: 2006
Ölüm tarihi: 19.11.2011
-------------------------------
     ARALIK 2011 DE ÖLENLER
 
     Hasan Ömer KUŞ
     Aslen Çağlayancerit istiklal Mahallesinden olup Orupınarı köyünde ikamet etmekte idi Hamzalar sülalesinden olan Hasan Ömer KUŞ vefat etmiştir. Cenezesi ikindi namazına müteakip Oruçpınarı köyünden kaldırılacaktır. Merhuma Allah’tan rahmet geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailenin acılarını paylaşır sabırlar ve baş sağlığı dileriz.
Doğumu: 1930
Ölüm tarihi: 01.12.2011
-------------------------------
     Kırcıl İsmail DERELİ
     Aslen Çağlayancerit AKSU Mahallesinden olup Kahramanmaraş’ta ikamet eden kırcıl İsmail DERELİ vefat etmiştir. Cenezesi ikindi namazına müteakip Kahramanmaraş Mezarlığında toprağa verilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailenin acılarını paylaşır sabırlar ve baş sağlığı dileriz.
Doğumu: 1929
Ölüm tarihi: 10.12.2011
--------------------------------
     Fadime ÖKSÜZ
     Çağlayancerit AKSU Mahallesinde ikamet eden Galife gücük Alinin Kızı Fadime ÖKSÜZ vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailenin acılarını paylaşır sabırlar ve baş sağlığı dileriz.
Ölüm tarihi: 26.12.2011
-------------------------------
     Hüseyin BERKER
     Çağlayancerit Ali kocalar Mahallesinde ikamet eden Azıkçılar sülalesinden Hüseyin BERKER vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailenin acılarını paylaşır sabırlar ve baş sağlığı dileriz.
Doğum yılı:1925
Ölüm tarihi: 28.12.2011

--------------------------------

Hiç yorum yok: