Aramızdan Ayrılanlar

KAYBETTİKLERİMİZ
KAYBETTİKLERİMİZ
Çağrı Güler Mustafa Baykut M. Ali Güneş Urus Kemal Gülsüm Çakıl Ayşe Ibrık Hüsne Zorkun Bağdat Elmas Emine Güler Dursun Sivri Havva Rande Cennet Mağara Hüsne Berk Hortlu Hacı Vakkas Kaya Kazakçı Yusuf Yusuf Kırıcı Mustafa Dinler Semerci Durdu Emine Yarbaş Mercen Yıldızlı Mahmut Ali Sultan Karagöz Elif Dolgun Ramazan ve Ülkü D.Şehitleri Emine Kozak Ambarcı Elif Doruk Ali Fatık Onaran Ahmet Dinler Osman Ahmet Zeynep Gök Hasan Dilbaz Hanifi Kekil Mısto Hüseyin Ömer Çirkin Zeynep Nurhak Sinan Dolgun Azzıkçı Ali Hava Kekeç Ümmusün Mehmet H.Kökenöz Ayşe Kökü Hanım Tükel Mehmet Aygörmez Elif Aygörmez Ayak Cuma Mehmet Yalçın Hatice Sarıaltun Beser Mustafa Recep Mehmet İmam Cuma Ayşe Kınalı Mehmet Koca Ayşe Karabıyık Ayşe Demir Nalbant Hasan Ahmet İğde Bömrklü Onbaşı Mehmet Havuç H.Temizyürek M.Onaran E.Çetinkaya Cengiz Sümbül Fatma Berker U.Ahmet Gök Fatih Yakar ve Eşi Hasan Arı ve Eşi M.Ali Arı Hatice Yıldızlı Fahri Yıldızlı İsrafil Yıldızlı Abdurahman Çolak ve Eşi Alırza Ünal Kızı emine Mehmet Kardeş ve Eşi Akif Kuş Fatma ve Merve Koca Furkan ve Nursel Mehmet Dilik ve Eşi Ayşe Dilik Teslime Dilik Ayşe Dilik Salman Malkoç Beser Malkoç Fadime Malkoç Esin Malkoç Beser Mıstık Kasım Zorkun Duran Tekin İbrahim Kozak Nurgül Kozak Canan Kozak Cansu Kozak Enes Kozak Edanur Çalışkan Elif Yeşil Emre Çalışkan Gülsüm Çalışkan Hatice Sivri İsa Filiz Mehmet Canlı Mehmet Çadır Muzaffer Deşir Nursel Hasırcı Ramazan Kırıcı Salman Erinci Yakup Zorkun Yusuf Kelle LİNK ADI Cahal Berk Ebili Berk Mehmet Berk Ökkeş Berk Mıstık Berk Ayşe Berk Selver Berk

10 May 2011

Yıl 2009 Kaybettiklerimiz

        2009 OCAK AYINDA ÖLENLER
        --------------------------------------
        Mustafa DOLGUN    (Boz Ali Mıstık)
        Çağlayancerit ilçesi İstiklal mahallesinden boz Ali’ler Sülalesinden olan Hacı Mustafa Dolgun rahatsızlanarak K.Maraş devlet hastanesine kaldırıldı hastanede bir hafta yatan Dolgun hayatını kaybetmiştir. Merhum’a Allah’tan rahmet diliyoruz geride kalan yakınlarına hısım akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı Ailesine sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum Yılı 1340
Ölüm Tarihi:15 -01–2009  
--------------------------------
        Mehmet Mağara (lakabı tinkabak)
        Çağlayancerit ilçesi Kızılseki mahallesinde ikamet eden (tinkabak) lakabı ile bilinen 87 yaşındaki Mehmet MAĞARA çektiği rahatsızlık sonucu vefat etmiştir merhum’a Allah’tan rahmet diliyoruz. Geride kalan yakınlarına hısım akrabalarına ve tüm tanıyan dostlarına sabırlar diliyoruz. Ayrıca acılı ailesine sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum Tarihi Yazılacak
Ölüm Tarihi 22.01.2009
-------------------------------
      2009 ŞUBAT AYINDA ÖLENLER
 
       Bahar Yeşil  (Kara Mustafa Salman’ın Eşi)
       Çağlayancerit fatih mahallesi değirmen gözü mevkiinde ikamet eden Kara Mustafa Salman YEŞİL’İN eşi hüviyetinde esas adı Elif olmasına rağmen halk arasında Bahar olarak biliniyordu Bahar hatun vefat etmiştir Merhum’a Allahtan rahmet geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailesine sabırlar ve baş sağlığı diliyoruz.
Ali Yeşil, Mehmet yeşilin, İstanbul’da ikamet eden Ali Rıza Yeşil’in Anneleri
NOT: Sıhıya Mıstık’ın ablası
Doğum tarihi: 01.01.1933
Ölüm Tarihi: 02–02–2009
----------------------------------
        Hacı Öcal  (Kel hafız Hacı)
        Çağlayancerit istiklal mahallesi’nden ikamet eden kel hafızlar sülalesinden Ahmet Öcal’ın Kardeşi Kel hafız Hacı lakabı ile bilinen Hacı Öcal geçirdiği ani bir rahatsızlık sonucu hayatını kaybetmiştir. Merhum’a Yüce Allah’tan rahmet diliyoruz geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyan dostlarına sabır diliyoruz. Ayrıca acılı ailesine sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum tarihi: 11-05-1941
Ölüm Tarihi 11–02–2009
---------------------------------
        Elif Kütük  (Hatice Salman’ın eşi)
        Çağlayancerit istiklal mahallesinde ikamet eden Teslimeler sülalesinden Hatice Salman lakaplı Salmak KÜTÜK’ün eşi birkaç yıldır rahatsızlık çekmekteydi. Elif KÜTÜK vefat etmiştir Merhum’a Allah’tan rahmet diliyoruz. Geride kalan yakınlarına dostlarına hısım akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı Ailesine sabır ve baş sağlığı diliyoruz
Ölüm Tarihi 19.02.2009
-------------------------------
      Mehmet DİNLER
      Çağlayancerit aksu Mahallesi’nde ikamet eden Arap Mehmet Lakap’lı Mehmet Dinler’in Oğlu Lise öğrencisi Mehmet dinler dün akşam saatlerinde geçirdiği ani bir kalp krizi sonucu hayatını kaybetmiştir. Merhum’a Allah’tan rahmet geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve okul arkadaşlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailesine sabırlar ve baş sağlığı diliyoruz.
Ölüm Tarihi: 21.02.2009
--------------------------------
       2009 MART AYINDA ÖLENLER
 
       Hatice KOYULMUŞ
       Çağlayancerit istiklal Mahallesi’nde ikamet eden Ese Cuma lakaplı Cuma Koyulmuş’un eşi Hatice Hatun vefat etmiştir. Merhum’a Allah’tan rahmet geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailesine sabırlar diliyoruz..
Ölüm Tarihi: 09.03.2009
-------------------------------
       Rahime Kelebek (Merhum Kelek Mustafa’nın eşi)
       Çağlayancerit ilçesi istiklal Mahallesinden Kelek’ler sülalesinden Merhum Büyük Kelek Mustafa KELEBEK’İN eşi Rahime Hatun vefat etmiştir. Merhumeye Allahtan rahmet geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabırlar diliyoruz. Ayrıca acılı ailesine sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Ölüm tarihi: 13.03.2009
-------------------------------
       Hatice Şarlak   (Karayusuf Mıstığın eşi)
        Çağlayancerit ilçesi Gücük obasından Kara Yusuf’lar sülalesinden Mıstık ŞARLAK’IN Eşi Hatice Hanım vefat etmiştir. Merhumeye Allah’tan rahmet diliyoruz geride kalan dostlarına hısım akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailesine sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Ölüm tarihi 13.03.2009
-------------------------------
       Selver Erinci
       Çağlayancerit Aksu Mahallesinde ikamet eden Tatar Koca lakaplı Merhum Mehmet ERİNCİ’NİN eşi Sevler Hatun vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet diliyoruz yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailesinin acılarını paylaşıyoruz sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Ölüm tarihi 14.03.2009
------------------------------
        Kalender kelleci   (Mucuk Kalender)
        Çağlayancerit Fatih Mahallesinde ikamet eden mucuklar sülalesinden Kalender KELLECİ Vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet diliyoruz geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailesinin acılarını paylaşıyoruz sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Ölüm tarihi 17.03.2009
-------------------------------
         Halil Güneş   (Mılla Halil)
         Çağlayancerit Fatih Mahallesinde ikamet eden Mollalar sülalesinden Molla Halil GÜNEŞ Vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet diliyoruz geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailesinin acılarını paylaşıyoruz sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Mehmet, Molla, Ramazan, Nurettin GÜNEŞ’İN Babaları Fatih Mahallesi Muhtar adayı dursun GÜNEŞ’İN Dedesi
Doğum tarihi 1339
Ölüm tarihi:22.03.2009
---------------------------------
        Zeliha Çakıl  (Keçeli Alinin eşi)
        Çağlayancerit Fatih Mahallesinde ikamet eden Keçeliler sülalesinden Merhum Keçeli Ali’nin eşi Zeliha ÇAKIL Vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet diliyoruz geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyan dostlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailesinin acılarını paylaşır sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Ölüm tarihi:24.03.2009
---------------------------------
         Muhsin YAZICIOĞLU (BBP Genel Başkanı)
         Seçimler münasebeti ile miting için Çağlayancerit ilçesine gelen BBP Lideri sayın Muhsin yazıcıoğlu Miting sonrası bindiği helikopterin keş dağında düşmesi sonucu 5 arkadaşı ile birlikte vefat etmişlerdir.
Doğum yılı 1954
Ölüm Tarihi: 25:03:2009
--------------------------------
       2009 NİSAN AYINDA ÖLENLER
 
        Gülizar Malkoç  (Kalender’in annesi)
        Çağlayancerit Fatih Mahallesinde ikamet eden Kara Ömerler sülalesinden olan Gülizar MALKOÇ vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet diliyoruz geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailesinin acılarını paylaşıyoruz sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum yılı 1334
Ölüm tarihi 07.04.2009
-------------------------------
        Kasap Ahmet
        Aslen Çağlayancerit Engizek Mahallesinden olup Pazarcıkta ikamet eden Kasap Ahmet Zorkun vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet diliyoruz geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailesinin acılarını paylaşıyoruz sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum yılı 1931
Ölüm tarihi 09.04.2009
-----------------------------
        Eşe Fatma Onaran   (Güccük Mıstığın eşi)
        Çağlayancerit Fatih Mahallesinde ikamet eden Küçük Mıstık lakaplı Mustafa ONARAN’IN eşi geçirdiği beyin kanaması sonucu komaya giren Eşe Fatma hatun hayatını kaybetmiştir. Merhum’a Allah’tan rahmet diliyoruz. Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailesinin acılarını paylaşıyoruz sabırlar diliyoruz.
Doğum tarihi: 01.04.1946
Ölüm tarihi:17.04.2009
------------------------------
        Hatice MALKAOÇ ( Arif Malkoçun eşi)
        Çağlayancerit ilçesi fatih Mahallesinde ikamet eden Kara Ömerler sülalesinden olan Arif MALKOÇ’UN eşi Hatice Hatun vefat etmiştir Merhum’a Allah’tan rahmet geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailesine sabırlar diliyoruz.
Doğum yılı: 1327
Ölüm Tarihi 25–04–2009
--------------------------------
        2009 MAYIS AYINDA ÖLENLER
 
         Salman Mısır   (Mısır Salman)
         Çağlayancerit ilçesi fatih mahallesinde ikamet eden Mısırlar sülalesinden Salman MISIR ilçemizde bir müddet esnaflık yaptı. Son zamanlarda rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Bir müddet hastanede tedavi gören Salman Mısır 2 Mayıs 2009 günü hayata gözlerinin yumdu. Merhum’a Allah’tan rahmet diliyoruz hısım akrabalarına ve tüm yakınlarına tanıyan dostlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailesinin acılarını paylaşır sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğumu 1946
Ölüm Tarihi: 02–05–2009
----------------------------------
         Eşe Fatma ATAŞ   (Merhum Ataş Yusuf’un Eşi)
         Çağlayancerit ilçesi istiklal mahallesinde ikamet eden Ataş’lar sülalesinden olan Eşe Fatma Hatun vefat etmiştir. Merhum’a Allah’tan rahmet diliyoruz yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabırlar diliyoruz. Ayrıca acılı ailesine sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum Tarihi: 31.05.1924
Ölüm Tarihi: 04–05–2009
---------------------------------
           Eşe çakıl  (Merhum Cüngülü Osmanın eşi)
           Çağlayancerit ilçesi Fatih mahallesinde ikamet eden Cüngülüler sülalesinden olan Eşe Hatun vefat etmiştir. Merhum’a Allah’tan rahmet diliyoruz yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabırlar diliyoruz. Ayrıca acılı ailesine sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum yılı: 1339
Ölüm tarihi: 13.05.2009
-------------------------------
           Eşe Güler    (Merhum çakal Alinin eşi)
           Çağlayancerit İstiklal mahallesinden Merhum Çakal Ali Güler’in eşi oğlu Yusuf’un yanında kalmakta idi birkaç haftadır rahatsızlığı nedeniyle Eşe Hatun vefat etmiştir. Merhum’a Allah’tan rahmet diliyoruz yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabırlar diliyoruz. Ayrıca acılı ailesine sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum yılı: 1337
Ölüm Tarihi: 13–05–2009
---------------------------------
          Emine Çetinkaya   (Merhum Kerim Ali’nin eşi)
          Çağlayancerit ilçesi Engizek mahallesinde ikamet eden Kerimler sülalesinden olan Kerim Ali lakaplı Ali Çetin kaya’nın eşi Emine Hatun vefat etmiştir. Merhum’a Yüce Allah’tan rahmet diliyoruz yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabırlar diliyoruz. Ayrıca acılı ailesinin acılarını paylaşır sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
     AK Partinin ilçe başkanı Veli Çetinkaya’nın annesidir.
Doğum yılı: 1327
Ölüm tarihi: 15.05.2009
--------------------------------
         Mehmet babuççu   (Hocoğlu)
         Çağlayancerit istiklal mahallesinde ikamet eden babuccular sülalesinden Hocoğlu lakabı ile tanınan Mehmet BABUCCU geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmiştir merhuma Allah’tan rahmet diliyoruz geride kalan yakınlarına dost akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailesine sabır ve baş sağlığı diliyoruz ailenin tüm acılarını paylaşıyoruz.
Doğum tarihi 25.07.1948
Ölüm Tarihi: 19.05.2009
--------------------------------
        Gülhatın KUMRU  (Küpeli kel’in eşi)
        Çağlayancerit Fatih mahallesinde ikamet eden küpeliler sülalesinden Merhum küpeli kel lakabı ile tanınan Mehmet Kumru’nun eşi Gül hatun Kumru vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet diliyoruz geride kalan yakınlarına dost akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailesine sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum yılı 1933
Ölüm Tarihi: 20.05.2009
--------------------------------
        Zeynep zorkun  (Deli bekçinin eşi)
        Çağlayancerit Engizek mahallesinde ikamet eden Ali Baaler sülalesinden olan lakabına Deli bekçi denilen merhum Ali Zorkun’un eşi Zeynep hatun vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet diliyoruz geride kalan yakınlarına dost akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailesine sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum yılı 1327
Ölüm Tarihi: 21.05.2009
---------------------------------
         Zeynep KARASU  (Merhum Mahmut Hacının eşi)
         Çağlayancerit gücük mahallesinde ikamet eden Mahmut’lar sülalesinden olan merhum Hacı KARASU’NUN eşi Zeynep hatun geçirdiği ani bir rahatsızlık sonucu hayatını kaybetmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet diliyoruz geride kalan yakınlarına dost akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailesine sabırlar diler ailenin tüm acılarını paylaşıyoruz.
       NOT: Çağlayancerit istiklal Mahallesi merkez ilkokulu müdür Ahmet KARASU’nun Annesi. Çağlayancerit ilçesi eski belediye başkanı Sayın A.Nazım ENGİZEK’İN ablası Hollanda’da ikamet eden Mehmet Ve Kazım ENGİZEK’İN Ablaları
Doğumu tarihi 01.01.1926
Ölüm Tarihi: 31.05.2009
--------------------------------
        2009 HAZİRAN AYINDA ÖLENLER
 
        Sultan Berker  (Merhum Azıkçı Veli’nin eşi)
        Çağlayancerit Engizek mahallesinden olup istiklal mahallesinde ikamet eden Azzıkçılar sülalesinden olan merhum Veli BERKER’İN eşi Sultan hatun 95 yaşında vefat etmiştir Merhuma Allah’tan rahmet diliyoruz geride kalan yakınlarına dost akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailesine sabır ve baş sağlığı diliyoruz,
Doğumu tarihi 01.01.1914
Ölüm Tarihi: 06.06.2009
--------------------------------
         Fatma Zorkun  (Çöpo Ali’nin eşi)
         Çağlayancerit ilçesi Engizek mahallesinde ikamet eden Çöpolar sülalesinden
Ali Zorkun’un eşi Fatma ZORKUN geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmiştir. Merhum’a Allah’tan rahmet geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailesinin acılarını paylaşır sabır ve baş sağlığı dileriz. NOT: Belediye personellerinden İbrahim ZORKUN’UN annesidir
Ölüm Tarihi: 20–06–2009
----------------------------------
      2009 TEMMUZ AYINDA ÖLENLER
 
        Musa Kekil  (Gül Ali Musa)
        Çağlayancerit ilçesi Fatih Mahallesi Hatun holuğunda ikamet eden Musa KEKİL Merhum Gül Ali’nin Oğlu çok zamandır rahatsızlık çekmekte idi. Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmiştir. Merhuma Allahtan rahmet diliyoruz. Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Acılı ailesinin tüm acılarını paylaşır ailesine sabır ve baş sağlığı dileriz.
Ölüm Tarihi: 04–07–2009
----------------------------------
          Mustafa Tekin  (Doruk Veli’nin oğlu)
          Teröristler bir köy korucusunu şehit ettiler
Aslen Çağlayancerit ilçesi Engizek mahallesinden Doruklar sülalesinden Doruk Velinin Oğlu Mustafa Tekin Adıyaman’a bağlı Küçük ören köyünde ikamet ediyordu köyde koru bekçiliği yapmakta idi Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesi Söğütlü durağında Nato boru hattını beklerken gece geç saatlerde Korucunun bulunduğu barakaya bir gurup teröristler tarafından saldırı düzenlendi, Çıkan çatışmada Mustafa Tekin şehit edilmiştir. Köy korucusunun şehit edildiği barakanın içerisinde bulunan çok sayıda mermi izi, çatışmanın ne kadar şiddetli olduğunu gözler önüne sermektedir.
          Olaydan hemen sonra gecenin karanlığından faydalanarak kaçmaya çalışan terör örgütü mensuplarını bulmak için Jandarma ekipleri geniş çaplı operasyon başlattı.
İz süren Jandarma ekipleri bölgeyi çember altına aldı.  Şehidin cenazesi ikamet ettiği küçük ören köyünde toprağa verildi Şehidimize Allah’tan rahmet yakınlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz
Doğum yılı:1956
Ölüm tarihi:13:07:2009
------------------------------
          İbrahim Bahçe  (Göy Hoca)
          Çağlayancerit ilçesi Fatih mahallesinde ikamet etmekte olan fakılar sülalesinden Merhum Hoca Hasan’ın oğlu İbrahim BAHÇE vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailesi’nin acılarını paylaşır baş sağlığı ve sabır diliyoruz.
Ölüm tarihi: 22.07.2009
-------------------------------
        Mehmet Tekin  (Beser Mustafa’nın oğlu)
        Çağlayancerit ilçesi Aslen Engizek mahallesinden olan Kahramanmaraş’ta ikamet eden beser Mustafa’nın oğlu Mehmet TEKİN vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailesi’nin acılarını paylaşır baş sağlığı ve sabır diliyoruz.
Ölüm tarihi: 23.07.2009
-------------------------------
        Hacıyusuf Nurhak     (Kır Ali Hacı Yusuf)
Çağlayancerit ilçesi Akdere Mahallesi Mercen Obasında ikamet eden Kır Aliler sülalesinden Hacı Yusuf Nurhak Geçirdiği ani rahatsızlık sonucu hayatını kaybetmiştir. Merhuma yüce Allah’tan rahmet Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailesinin tüm acılarını paylaşır sabırlar ve baş sağlığı diliyoruz..
Doğum Tarihi: 01.01.1934
Ölüm tarihi: 27.07.2009
-------------------------------
       2009 AĞUSTOS AYINDA ÖLENLER
 
         Fatma Kurt
         Çağlayancerit ilçesi Kızılseki obasından Fatma KURT vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailesi’nin acılarını paylaşır baş sağlığı ve sabır diliyoruz.
Ölüm Tarihi:02.08.2009
-------------------------------
        Mustafa Özbek  (Fero)
        Çağlayancerit ilçesi Ali kocalar mahallesinden Özbekler Sülalesinden Fero lakaplı Mustafa ÖZBEK vefat etmiştir Merhuma Allah’tan rahmet geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailesi’nin acılarını paylaşır baş sağlığı ve sabır diliyoruz.
Ölüm tarihi: 02.08.2009
-------------------------------
          Mehmet Berker  (Azzıkcı karadöl)
          Çağlayancerit ilçesi Engizek mahallesinden olup ilçe merkezinde ikamet eden Azıkçılar sülalesinden karadöl lakabı ile bilinen Mehmet BERKER vefat etmiştir merhuma Allah’tan rahmet geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailenin acılarını paylaşır sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Ölüm Tarihi:17.08.2009
-------------------------------
        2009 KASIM AYINDA ÖLENLER
 
         Veli İNCECİK(Yalancı Veli)
         Çağlayancerit ilçesi istiklal mahallesinde ikamet eden yalancılar sülalesinden olan yalancı Veli lakaplı Veli İncecik çok zamandır rahatsızlık çekmekte idi. Bu gün hakkın rahmetine kavuşmuştur. Merhuma’ Allah’tan rahmet geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyan dostlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Ayrıca acılı ailenin acılarını paylaşır sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Ölüm tarihi: 02.11.2009
-------------------------------
         Ahmet İNCECİK (Yalancı Ahmet)
         Çağlayancerit ilçesi istiklal mahallesinde ikamet eden yalancılar sülalesinden olan yalancılar lakaplı Ahmet İNCECİK kardeşi Veli’nin vefatından bir gün sonra vefat etmiştir. Merhuma’ Allah’tan rahmet diliyoruz yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlarına ve sevenlerine sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailesine sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Ölüm tarihi: 03.11.2009
------------------------------
         İbrahim ŞAHİN (Dişçi İbrahim)
         Çağlayancerit ilçesi fatih mahallesinde ikamet eden Dişçi lakabı ile bilinen ilçede bir müddet dişçilik yapmakta idi rahatsızlığı nedeni ile işine çok zamandır ara veren İbrahim ŞAHİN vefat etmiştir. Merhuma’ Allah’tan rahmet diliyoruz. Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyan dostlarına sevenlerine sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailesinin acılarını paylaşır Allah’tan sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Ahmet, Ramazan, ve Mehmet, Şahin’in Abileri
Hakan, Erhan, Handan, ve  Keziban Şahin’in babaları
Doğum tarihi 1950
Ölüm tarihi: 25.11.2009
--------------------------------
       2009 ARALIK AYINDA ÖLENLER
 
         Hatice KAYA
         Çağlayancerit ilçesi Engizek mahallesinde ikamet eden Acer oğlan’ın Ömer’in eşi küçük Mehmet’in annesi Hatice KAYA vefat etmiştir. Merhuma’ Allah’tan rahmet diliyoruz. Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyan dostlarına sevenlerine sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailesinin acılarını paylaşır Allah’tan sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Ölüm tarihi:05.12.2009
------------------------------
        Fatma YİĞİT 
        Çağlayancerit ilçesi istiklal mahallesinde ikamet eden Babaco İbrahim’in eşi Fatma YİĞİT vefat etmiştir. Merhuma’ Allah’tan rahmet diliyoruz. Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyan dostlarına sevenlerine sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailesinin acılarını paylaşır Allah’tan sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Ölüm tarihi: 05.12.2009
--------------------------------
         Elif KUŞ
         Çağlayancerit ilçesi istiklal mahallesinde ikamet eden merhum Hasan Mehmet’in eşi Elif Hatun bir sohbet sırasında aniden kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmiştir.Merhuma Allah’tan rahmet geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyan dostlarına sevenlerine sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailesinin acılarını paylaşır Allah’tan sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Mehmet Halil Hüseyin Dede Salman Mustafa Hayri KUŞ’UN üvey anneleri
Ölüm tarihi: 10.12.2009
------------------------------
        Memiş Özdal
        Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinin eski Belediye Başkanlarından Memiş Özdal, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) 3 dönem belediye başkanlığı yapan 70 yaşındaki Özdal, dün öğle saatlerinde geçirdiği kalp krizinin ardından Gaziantep Sani Konukoğlu Hastanesi'ne kaldırıldı. Özdal, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Özdal'ın cenazesinin yarın saat 12.00'de Pazarcık ilçesinde yapılacak törenin ardından toprağa verileceği bildirildi.
Ölüm Tarihi:15.12.2009
------------------------------
        Ümmügülsüm Sakallı  
        Çağlayancerit ilçesi fatih mahallesinde ikamet eden merhum Gülüzar Mehmet’in eşi Ümmügülsüm SAKALLI vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlarına baş sağlığı ve sabır diliyoruz. Ayrıca acılı ailesine sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Ölüm tarihi: 16.12.2009
-------------------------------
       Halil KARASU (Kötü Halil)
       Çağlayancerit ilçesi gücük obasında ikamet eden kötü Halil lakaplı Halil karasu
Gölbaşı ilçesi Küçükören Köyü İğdeli mevkiinde yol üzerinde ölü bulundu. Nereye gidip nerden geldiğini kimse bilmiyor. Çağlayancerit yol ayrımında Ceseti gören vatandaşlar tarafından İlçe jandarma ekiplerine haber verildi. Gölbaşı ilçe Jandarma ekiplerinin araştırmaları sonucu bulunan cesetin Çağlayancerit nüfusuna kayıtlı olan Halil Karasu (73) ait olduğu tespit edildi. Gölbaşı ilçesi Devlet hastanesine getirilen Halil Karasu savcılığın incelemesinin ardından Halil Karasu otopsisi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Merkezine gönderilen Karasu’nun ceseti Gölbaşına getirilerek ailesine teslim edildi.
Doğum yılı: 1936
Ölümü: 16.12.2009
---------------------------
         Türkan Bozdere    
         Çağlayancerit ilçesi Fatih Mahallesi değirmen gözünde ikamet eden İnceler sülalesinden İnce Osman’ın oğlu Mehmet ve Yaşar’ın abileri Türkan Bozdere Bu gün hakkın rahmetine nail olmuştur Merhuma Allahtan rahmet diliyoruz. Tüm tanıyan dostlarına hısım akrabalarına ve yakınlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailesinin acılarını paylaşır sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum tarihi 1940
Ölüm tarihi: 23.12.2009

--------------------------------

Hiç yorum yok: