Aramızdan Ayrılanlar

KAYBETTİKLERİMİZ
KAYBETTİKLERİMİZ
Çağrı Güler Mustafa Baykut M. Ali Güneş Urus Kemal Gülsüm Çakıl Ayşe Ibrık Hüsne Zorkun Bağdat Elmas Emine Güler Dursun Sivri Havva Rande Cennet Mağara Hüsne Berk Hortlu Hacı Vakkas Kaya Kazakçı Yusuf Yusuf Kırıcı Mustafa Dinler Semerci Durdu Emine Yarbaş Mercen Yıldızlı Mahmut Ali Sultan Karagöz Elif Dolgun Ramazan ve Ülkü D.Şehitleri Emine Kozak Ambarcı Elif Doruk Ali Fatık Onaran Ahmet Dinler Osman Ahmet Zeynep Gök Hasan Dilbaz Hanifi Kekil Mısto Hüseyin Ömer Çirkin Zeynep Nurhak Sinan Dolgun Azzıkçı Ali Hava Kekeç Ümmusün Mehmet H.Kökenöz Ayşe Kökü Hanım Tükel Mehmet Aygörmez Elif Aygörmez Ayak Cuma Mehmet Yalçın Hatice Sarıaltun Beser Mustafa Recep Mehmet İmam Cuma Ayşe Kınalı Mehmet Koca Ayşe Karabıyık Ayşe Demir Nalbant Hasan Ahmet İğde Bömrklü Onbaşı Mehmet Havuç H.Temizyürek M.Onaran E.Çetinkaya Cengiz Sümbül Fatma Berker U.Ahmet Gök Fatih Yakar ve Eşi Hasan Arı ve Eşi M.Ali Arı Hatice Yıldızlı Fahri Yıldızlı İsrafil Yıldızlı Abdurahman Çolak ve Eşi Alırza Ünal Kızı emine Mehmet Kardeş ve Eşi Akif Kuş Fatma ve Merve Koca Furkan ve Nursel Mehmet Dilik ve Eşi Ayşe Dilik Teslime Dilik Ayşe Dilik Salman Malkoç Beser Malkoç Fadime Malkoç Esin Malkoç Beser Mıstık Kasım Zorkun Duran Tekin İbrahim Kozak Nurgül Kozak Canan Kozak Cansu Kozak Enes Kozak Edanur Çalışkan Elif Yeşil Emre Çalışkan Gülsüm Çalışkan Hatice Sivri İsa Filiz Mehmet Canlı Mehmet Çadır Muzaffer Deşir Nursel Hasırcı Ramazan Kırıcı Salman Erinci Yakup Zorkun Yusuf Kelle LİNK ADI Cahal Berk Ebili Berk Mehmet Berk Ökkeş Berk Mıstık Berk Ayşe Berk Selver Berk

10 May 2011

Yıl 2006 Kaybettiklerimiz

     MART AYINDA ÖLENLER   
     --------------------------------------
     Eşe İBİK   (İbik Mehmet’in Eşi)
Çağlayancerit ilçesi istiklal mahallesinde ikamet eden Eşe İBİK vefat etmiştir. Merhum’a Allah’tan rahmet geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Acılı ailesinin acılarını paylaşır sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum Tarihi:05–08–1927
Ölüm Tarihi:03–03–2006
--------------------------------
      NİSAN AYINDA ÖLENLER   
 
      Yusuf Kekil    (Duran Âlinin Yusuf)
 Çağlayancerit ilçesi Fatih mahallesinde ikamet eden Kır hacılar sülalesinden Duran Ali’nin oğlu Yusuf KEKİL 1970 yıllarında Fransa’ya İşçi olarak gitmişti. Daha sonra emekli olan Yusuf KEKİL Bir müddet sonra rahatsızlandı ve bir müddet hastalığa direnen Yusuf 05–04- 2006 tarihinde vefat etti cenazesi Türkiye’ ye getirilerek Çağlayancerit ilçe mezarlığında toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet geride kalan yakınlarına tüm tanıyanlarına dost ve akrabalarına sabır baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailesine sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
    NOT: Çağlayancerit eski belediye başkanı Sayın Hasan KEKİL’İN Abisi idi. Ayrıca Sayın başkanımıza baş sağlığı ve sabırlar diliyoruz.
Doğum Tarihi:05–04–1940
Ölüm Tarihi: 04–04–2006
---------------------------------
     HAZİRAN AYINDA ÖLENLER  
 
     Mehmet GÖKTAŞ  (GÖZEL)
Çağlayancerit ilçesi fatih mahallesi’nde ikamet eden Mehmet GÖKTAŞ Vefat etmiştir. Merhuma Yüce Allahtan rahmet Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlarına ayrıca acılı ailesine sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum Tarihi:01–01–1926
Ölüm Tarihi:14–06–2006
---------------------------------
    KASIM AYINDAÖLENLER
 
     Havva DEMİR      (demirci süleymanın eşi)
Çağlayancerit istiklal mahallesinden DEMİRCİLER LAKABI ilebilinen Süleyman DEMİR’İN eşi Hava hatun geçirdiği ani bir rahatsızlık sonucu hayatını kaybetmiştir. Merhuma rahmet geride kalanlarına baş sağlığı  diliyoruz.
Doğum Tarihi:20–04–1940
Ölüm Tarihi: 13–11–2006
--------------------------------
     ARALIK AYINDA ÖLENLER   
 
     Şerife KÜTÜK
Çağlayancerit ilçesi İstiklal Mahallesinde ikamet eden Merhum Hacı Vakkas KÜTÜK’ÜN eşi şerife hatun vefat etmiştirMerhum'a Allah’tan rahmet kalanlara baş sağlığı diliyoruz.
Ölüm Tarihi 10–12–2006
 -------------------------------
     Teslime DOKUMACI   (garenin eşi)
Çağlayancerit ilçesi fatih mahallesi'nden merhum abacı kare lakabı ile anılan Mehmet DOKUMACI nın  eşi teslime hatun vefat etmiştir ölen merhuma rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyoruz
Ölüm Tarihi: 12–12–2006
---------------------------------
     İbrahim KARABIYIK   (göymıstık İbrahim)
Çağlayancerit ilçesi'nden Göymıstıklar lakabı ile bilinen İbrahim KARABIYIK vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet geride kalanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Ölüm Tarihi: 13–12–2006
-----------------------------------
     Fatma KISA         (Büyük Cennet Âlinin eşi)
Çağlayancerit ilçesi fatih mahalle'sinden Cennetler lakabı ile bilinen Büyük cennet Ali Kısa’nın eşi Fatma Hatun Vefat etmiştir. Merhum'a ALLAH’TAN rahmet ailesine baş sağlığı diliyoruz.
Ölüm Tarihi 19–12–2006
---------------------------------
     Hacı KEKİL
Çağlayancerit ilçesi Gözel oğlanlar lakabı ile bilinen hacı KEKİL Küçük ören köyünde ikamet ederdi besi teyzenin damadı vefat etmiştir. Dost ve akrabalarına duyurulur merhuma ALLAH’TAN rahmet Geride kalan yakınlarına  baş sağlığı diliyoruz.
Ölüm Tarihi: 19–12–2006
---------------------------------
     Ömer AÇIKGÖZ    (Boyacı)
Çağlayancerit ilçesi istiklal mahallesinden fakılar sülalesinden olan boyacı Ömer Lakabı ile Bilinen  Ömer AÇIKGÖZ Vefat etmiştir merhum’a  ALLAH’TAN rahmet geride kalan yakınlarına akrabalarına tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Ölüm Tarihi 20–12–2006
---------------------------------
     Ahmet DİNLER    (Gıro Ahmet)
Çağlayancerit istiklal mahallesinde Gırolar lakabı ile tanınan gıro Ahmet DİNLER hakkın rahmetine kavuşmuştur dost ve akrabalarına duyurulur Merhuma rahmet geride kalan Yakınlarına baş sağlığı sabır diliyoruz.
Ölüm Tarihi: 23–12–2006
---------------------------------
     Ejder ALTIN
Aslen Çağlayancerit ilçesinden olup Kahramanmaraş’ta ikamet eden Halil ALTIN’IN oğlu Ejder ALTIN vefat etmiştir. Merhum’a Allah’tan rahmet geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailenin acılarını paylaşır sabırlar dileriz.
Doğum yılı 1978
Ölüm Tarihi: 28–12–2006
----------------------------------
    Emine DÜRTEK   (Tontu Emine)
Çağlayancerit Fatih mahallesinden DÜRTEKLER lakabı ile Tanınan Süleyman DURUR’UN eşi emine hatun hakkın rahmetine kavuşmuştur. Dost ve akrabalarına duyurulur Merhuma rahmet geride kalan yakınlarına Sabır baş sağlığı diliyoruz.
Doğum yılı 1950
Ölüm Tarihi: 29–12–2006

----------------------------------

Hiç yorum yok: