Aramızdan Ayrılanlar

KAYBETTİKLERİMİZ
KAYBETTİKLERİMİZ
Çağrı Güler Mustafa Baykut M. Ali Güneş Urus Kemal Gülsüm Çakıl Ayşe Ibrık Hüsne Zorkun Bağdat Elmas Emine Güler Dursun Sivri Havva Rande Cennet Mağara Hüsne Berk Hortlu Hacı Vakkas Kaya Kazakçı Yusuf Yusuf Kırıcı Mustafa Dinler Semerci Durdu Emine Yarbaş Mercen Yıldızlı Mahmut Ali Sultan Karagöz Elif Dolgun Ramazan ve Ülkü D.Şehitleri Emine Kozak Ambarcı Elif Doruk Ali Fatık Onaran Ahmet Dinler Osman Ahmet Zeynep Gök Hasan Dilbaz Hanifi Kekil Mısto Hüseyin Ömer Çirkin Zeynep Nurhak Sinan Dolgun Azzıkçı Ali Hava Kekeç Ümmusün Mehmet H.Kökenöz Ayşe Kökü Hanım Tükel Mehmet Aygörmez Elif Aygörmez Ayak Cuma Mehmet Yalçın Hatice Sarıaltun Beser Mustafa Recep Mehmet İmam Cuma Ayşe Kınalı Mehmet Koca Ayşe Karabıyık Ayşe Demir Nalbant Hasan Ahmet İğde Bömrklü Onbaşı Mehmet Havuç H.Temizyürek M.Onaran E.Çetinkaya Cengiz Sümbül Fatma Berker U.Ahmet Gök Fatih Yakar ve Eşi Hasan Arı ve Eşi M.Ali Arı Hatice Yıldızlı Fahri Yıldızlı İsrafil Yıldızlı Abdurahman Çolak ve Eşi Alırza Ünal Kızı emine Mehmet Kardeş ve Eşi Akif Kuş Fatma ve Merve Koca Furkan ve Nursel Mehmet Dilik ve Eşi Ayşe Dilik Teslime Dilik Ayşe Dilik Salman Malkoç Beser Malkoç Fadime Malkoç Esin Malkoç Beser Mıstık Kasım Zorkun Duran Tekin İbrahim Kozak Nurgül Kozak Canan Kozak Cansu Kozak Enes Kozak Edanur Çalışkan Elif Yeşil Emre Çalışkan Gülsüm Çalışkan Hatice Sivri İsa Filiz Mehmet Canlı Mehmet Çadır Muzaffer Deşir Nursel Hasırcı Ramazan Kırıcı Salman Erinci Yakup Zorkun Yusuf Kelle LİNK ADI Cahal Berk Ebili Berk Mehmet Berk Ökkeş Berk Mıstık Berk Ayşe Berk Selver Berk

26 Oca 2014

2010 de kaybettiklerimiz

       2010 OCAK AYINDA ÖLENLER
       --------------------------------------
       Fatma Yurdagül  (Topal Hüseyin’in Eşi)
       Çağlayancerit ilçesi karafirez mahallesinde ikamet eden börekci Memiş’in kızı Fatma Yurdagül Vefat etmiştir. Merhum’a Allahtan rahmet diliyoruz yakınlarına dost akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailesine sabır ve baş sağlığı diliyoruz
Ölüm Tarihi: 06.01.2010
-------------------------------
       Fadime ataş   (Merhum Ateş Velinin kızı)
       Çağlayancerit fatih mahallesinden Merhum Veli ATAŞ’IN kızı Fadime Ataş çok zamandır rahatsı idi 21 Ocak 2010 tarihinde yatsı namazına müteakip Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Merhum’a Allahtan rahmet geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca tüm ailenin başı sağ Olsun.
Doğum Yılı: 1942 Âşık Ali’nin ablasıdır.
Ölüm Tarihi: 21.01.2010
---------------------------------
       Ali Erinci   (Küçük Devriş Ali)
       Çağlayancerit ilçesi aksu Mahallesinde ikamet eden Merhum Devriş Ali’nin oğlu Ali Erinci vefat etmiştir. Merhum’a Allah’tan rahmet diliyoruz. Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyan dostlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailenin acılarını paylaşır sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum Yılı 1938
Ölüm tarihi 27.01.2010
------------------------------
       Fatık Kozak  (Çiloğlan fakazın eşi)
       Çağlayancerit ilçesi istiklal Mahallesinde ikamet eden Merhum Vak kas Kozak’ın eşi Fatık Kozak vefat etmiştir. Merhum’a Allah’tan rahmet diliyoruz. Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyan dostlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailesinin acılarını paylaşır sabır ve baş sağlığı dileriz.
Doğum Yılı 1340
Ölüm tarihi 28.01.2010
------------------------------
       Veli KUTLU  (Berber Veli)
       Çağlayancerit ilçesi Fatih Mahallesinde ikamet eden garipler sülalesinden olan berber Veli lakaplı Veli Kutlu ilçemizin en eski berberlerinden biri idi. Akşam namazını eda etmek için evinde abdest alarak Hafız Ahmet camisine giden berber Veli Kutlu akşam namazını eda ederken secdeye gittiğinde geri kalkmayarak vefat etmiştir. Veli Kutlunun Abisi Mehmet Kutlu’da tahminen 7 yıl önce ilçenin kez ban hatun camisinde öğle namazını kılarken secdeye gittiğinde geri kalkamayarak vefat etmişti Merhum’lara Allah’tan rahmet diliyoruz. Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyan dostlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailenin acılarını paylaşır sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum Yılı 1332
Ölüm tarihi 30.01.2010
-------------------------------
        Mehmet Koca (Kocanın İsmail’in Mehmet)
        Çağlayancerit ilçesi İstiklal Mahallesinde ikamet eden Gocanın İsmail’in Mehmet, lakaplı Mehmet GOCA vefat etmiştir. Merhum’a Allah’tan rahmet diliyoruz. Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyan dostlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailenin acılarını paylaşır sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum Yılı 1930
Ölüm tarihi 31.01.2010
------------------------------
        2010 ŞUBAT AYINDA ÖLENLER
 
        Yunus Menekşe  (Kıdılı Halilin Oğlu)
        Çağlayancerit ilçesi istiklal mahallesinden Kıdılı Halil Menekşe’nin oğlu Yunus Menekşe Kahramanmaraş’ta ikamet etmekte idi 01.02.2010 tarihinde Adana’ya giderken Adana Ceyhan arasında kendisinin kullandığı minibüsü ile karşı yönden gelen başka bir minibüs ile kafa kafaya çarpışarak hayatını kaybetmiştir. Merhum’a Allah’tan rahmet geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailesine sabırlar ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum Tarihi 1970
Ölüm tarihi 01.02.2010
------------------------------
       Kasım Zorkun (Cılav Kasım)
       Çağlayancerit ilçesi engizek mahallesinden olup Lordun köyünde ikamet eden Cılav Kasım Lakabı ile tanınan Kasım Zorkun vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet diliyoruz.
Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına tanıyan dostlarına ve tüm sevenlerine sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailesinin acılarını paylaşır sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum Yılı 1940
Ölüm Tarihi:21.02.2010
-------------------------------
        2010 MART AYINDA ÖLENLER
 
        Zeliha rande   (Gülsüm Mehmet’in Kızı )
        Çağlayancerit Fatih Mahallesi değirmen gözü mahallesinde ikamet eden Merhum Gülsüm Mehmet RANDE’nin kızı Zeliha RANDE hakkın rahmetine kavuşmuştur. Merhum’a Allah’tan rahmet diliyoruz. Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlara sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailesiniz acılarını paylaşır Sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Ölüm Tarihi 06.03.2010
-------------------------------
         Fatma İbrik  (Şerif Mehmet’in Eşi)
         Çağlayancerit ilçesi Aksu Mahallesinden Merhum Şerif Mehmet’in eşi Aksu Mahallesinde ikamet ederdi. Fatma ibrik vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailenin acılarını paylaşır sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum yılı 1334
Ölüm tarihi 14.03.2010
--------------------------------
       2010 NİSAN AYINDA ÖLENLER
 
        Yaşar Kalli  (Kelosman Mustafanın Damadı)
        Kahramanmaraş’ta ikamet eden Esnaf olan Yaşar KALLİ Çağlayancerit’ten Kel Osman Mustafa’nın damadı Yaşar vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet diliyoruz. Geride kalan yakınlarına dost ve hısım akrabalarına tüm sevenlerine sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailesinin acılarını paylaşır Sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum Tarihi: 11.02.1964
Ölüm tarihi: 05.04.2010
-------------------------------
        Eşe GÜZEL    (Özbek Eşe)
        Çağlayancerit Fatih Mahalle’sinde ikamet eden merhum Özbek Topal lakabı ile tanınan Özbek topalın eşi Eşe Hatun vefat etmiştir. Merhume’ye Allah’tan rahmet diliyoruz. Geride kalan dostlarına hısım akrabalarına ve tanıyan dostlarına ve tüm sevenlerine sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailesinin acılarını paylaşır sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum Yılı: 1932
Ölüm Tarihi: 06.04.2010
--------------------------------
       Fatma ONARAN  (Muhtar Hasan’ın eşi)
       Çağlayancerit ilçesi Fatih Mahallesinde ikamet edem Ahmet ağalar sülalesinden Eski Muhtar Hasan Onaran’ın eşi Fatma Hatun bu Sabah geçirdiği ani bir kalp krizi sonucu hayatını kaybetmiştir. Bu gün saat 10 da cenaze namazı kılınarak fatih mahallesi aile mezarlığında toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Kederli ailesinin acılarını paylaşarak sabır ve başsağlığı diliyoruz.
Doğum tarihi: 11.05.1952
Ölüm tarihi: 23.Nisan 2010
-----------------------------------
        Fatma DOLGUN  (Mustafa dolgun’un eşi)
        Çağlayancerit ilçesi İstiklal Mahallesi’nden Merhum Mustafa Dolgun’un eşi Fatma Hatun geçirdiği ani kalp krizi sonucu hayatını kaybetmiştir. 25 Nisan günü sabah saat 09 da kılınacak cenaze namazının ardından fatih mahallesi aile mezarlığında eşi Hacı Mustafa Dolgunun yanına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Kederli ailesinin acılarını paylaşarak sabır ve başsağlığı diliyoruz.
Doğum tarihi: 1942
Ölüm tarihi: 24.Nisan 2010
-----------------------------------
        Ayşe ÇAKIL
        Çağlayancerit ilçesi Fatih Mahallesi değirmen gözü mevkiinde Memiş Aydemir’in yanında kalan Merhum Kahveci Ali’nin baldızı Ayşe ÇAKIL hayatını kaybetmiştir. Merhumeye Allah’tan rahmet geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Kederli ailesinin acılarını paylaşarak sabır ve başsağlığı diliyoruz.
Doğum tarihi: 1936
Ölüm tarihi: 27.Nisan 2010
-----------------------------------
       Berat TUNÇ   (Kamil Tunç’un Oğlu)
       Çağlayancerit İstiklal Mahallesinde ikamet eden Hıltlar sülalesinden Kamil Tunç’un oğlu 04 yaşlarında Berat Tunç. 24 Nisan 2010 tarihinde annesi ile beraber bahçeden gelirken bindikleri katır’ın ilçe girişinde ürkmesiyle katırdan düştüler. Anne hafif yaralanırken Berat Tunç ağır yaralandı acil olarak sağlık ocağına getirilen kazazedelerden Berat ambulans ile Kahramanmaraş’a gönderildi. Hastanede tedavi altına alınan Berat kurtarılamayarak 28 Nisan 2010 tarihinde hayatını kaybetti. Merhum’a Allahtan rahmet diliyoruz. Kederli ailesine sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum Tarihi: 21.09.2006
Ölüm Tarihi: 28.04.2010
---------------------------------
       2010 MAYIS AYINDA ÖLENLER
 
        Küçük Mehmet Berk   (Mahmut Mıstığın Oğlu)
        Çağlayancerit ilçesi İstiklal Mahallesinde ikamet eden cüceler obası Cüce Mahmutlar sülalesinden Merhum Mahmut Mıstığın oğlu yıllardır rahatsızlık çekmekte idi. Bu gün sabaha karşı Küçük Mehmet BERK vefat etmiştir. Merhum’a Allah’tan rahmet diliyoruz. Geride kalan hısım akrabalarına kendisini tanıyan dostlarına ve arkadaşlarına tüm sevenlerine sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Kederli ailesine sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Kuyumcu Halil ve Mevlit Berkin Abileri
Doğum Tarihi: 1973
Ölüm Tarihi: 02.05.2010
--------------------------------
        Yüksel SÜRMEN (Burhan SÜRMEN’İN eşi)
        Çağlayancerit Fatih Mahallesinde ikamet eden Cafar’lar sülalesinden Cafar Musa’nın oğlu Burhan Sürmen’in eşi İbik İbrahim’in kızı. Yüksel Hatun çok zamandır rahatsızlık çekmekte idi. 13 Mayıs Perşembe günü hakkın rahmetine kavuştu Merhumeye Allah’tan rahmet diliyoruz. Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sevenlerine sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Kederli ailesinin acılarını paylaşır sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum tarihi 11.01.1965
Ölüm tarihi: 13.05.2010
-------------------------------
        Sultan Karabıyık  (Dıraz Duran’ın eşi)
        Çağlayancerit engizek Mahallesinde ikamet eden Dıraz’lar sülalesinden Merhum Dıraz, Duran KARABIYIK’ın eşi Sultan hatun 23 Mayıs Pazar günü sabah’ı hakkın rahmetine kavuşmuştur Merhume’ye Allah’tan rahmet diliyoruz. Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına tüm sevenlerine sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Kederli ailesinin acılarını paylaşır sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum yılı 1312
Ölüm tarihi: 23.05.2010
-------------------------------
       2010 HAZİRAN AYINDA ÖLENLER
 
        İbrahim Kaval  (Kaval İbrahim)
        Çağlayancerit Fatih Mahallesinde ikamet eden kavallar sülalesinden İbrahim kaval çok zamandır rahatsızlık çekmekte idi. 6 Haziran Pazar günü hakkın rahmetine kavuşmuştur. Merhum’a Allah’tan rahmet diliyoruz. Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına tüm sevenlerine sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Kederli ailesinin acılarını paylaşır sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum yılı 1333
Ölüm tarihi: 06.06.2010
-------------------------------  
         Elif ERİNCİ  (Kütey İsmail’in eşi)
         Çağlayancerit Aksu Mahallesinde ikamet eden Kütey’ler sülalesinden. Kütey İsmail’in eşi Elif hatun 16 Haziran 2010 tarihinde vefat etmiştir. Merhumeye Allah’tan rahmet diliyoruz. Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Acılı ailesinin acılarını paylaşır sabır ve baş sağlığı dileriz. Ölen Merhum’a Allah rahmet eylesin.
Doğum yılı 1340
Ölüm tarihi: 16.06.2010
-------------------------------
         Kerzimen Babuccu  (Merhum Gahveci Ali’nin eşi)
        Çağlayancerit Fatih Mahallesinde ikamet eden Babuccular sülalesinden. Merhum Gahveci Ali’nin eşi Kerzimen hatun 17 Haziran 2010 tarihinde vefat etmiştir. Merhumeye Allah’tan rahmet diliyoruz. Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Acılı ailesinin acılarını paylaşır sabır ve baş sağlığı dileriz. Ölen Merhum’a Allah rahmet eylesin.
Doğum yılı 1329
Ölüm tarihi: 17.06.2010
------------------------------ 
         Fatma DEVE  (Gözü böyük Ahmet’in eşi)
         Çağlayancerit Fatih Mahallesinde ikamet eden Gözü böyükler sülalesinden Ahmet gözü Böyük’ün eşi Fatma Hatun 22 Haziran 2010 tarihinde vefat etmiştir. Merhumeye Allah’tan rahmet diliyoruz. Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Acılı ailesinin acılarını paylaşır sabır ve baş sağlığı dileriz. Ölen Merhum’a Allah rahmet eylesin.
Ölüm tarihi: 22.06.2010
-------------------------------
        2010 TEMMUZ AYINDA ÖLENLER
 
         Ramazan BABUCCU (Âşık)
         Çağlayancerit ilçesi İstiklal mahallesinde ikamet eden Babuccu’lar sülalesinden âşık lakaplı Ramazan Babuccu çok zamandır rahatsızlık çekmekte idi. 07 Temmuz 2010 tarihinde hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi ikindi namazına müteakip kaldırılacaktır. Merhuma Allah tan Rahmet diliyoruz. Geride kalan dostlarına ve akrabalarına tanıyan dostlarına ve tüm sevenlerine sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Acılı ailesinin acılarını paylaşır sabırlar dileriz.
Doğumu 1336
Ölüm tarihi 07.07.2010
--------------------------------
         Ayşe ZORKUN
         Çağlayancerit ilçesi aslen Engizek mahallesinden olup Pazarcık’ta ikamet eden Merhum Faraza lakaplı Mustafa Zorkun’un eşi Ayşe ZORKUN 19 Temmuz 2010 tarihinde hakkın rahmetine kavuşmuştur. Dost ve akrabalarına duyurulur. Cenazesi Pazarcık’tan kaldırılacaktır. Merhuma Allah tan Rahmet diliyoruz. Geride kalan dostlarına ve akrabalarına tanıyan herkese ve tüm sevenlerine sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Acılı ailesinin acılarını paylaşır sabırlar dileriz.
Doğumu 1332
Ölüm tarihi 19.07.2010
------------------------------
        2010 AĞUSTOS AYINDA ÖLENLER
 
         Berat YENİTAŞ
         Çağlayancerit ilçesinde esnaflık yapan fazilet mobilya’nın sahibi Tunahan YENİTAŞ’IN oğlu berat YENİTAŞ geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmiştir. Merhuma ALLAH’tan rahmet geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailesinin acılarını paylaşır sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğumu: 2007
Ölüm tarihi: 03.08.2010
------------------------------
        Elif DİLİK
        Çağlayancerit ilçesi Engizek mahallesinde ikamet eden Merhum Hüseyin DİLİK’in eşi Dolmuşçu Mehmet Dilik’in Annesi Elif hatun vefat etmiştir. Merhuma ALLAH’tan rahmet geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıdıklarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailesinin acılarını paylaşır sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğumu: 1332
Ölüm tarihi: 15.08.2010
-------------------------------
         Cennet Battal
         Çağlayancerit ilçesi Fatih Mahallesinde ikamet eden Kara Çavış lakaplı Salman Battal’ın eşi Cennet hatun çok zamandır rahatsızlık çekmekte idi 16 Ağustos 2010 tarihinde vefat etmiştir. Merhuma Yüce ALLAH’tan rahmet. Kederli ailesine ve yakınlarına dost ve akrabalarına tüm tanıyanlara sabır ve baş sağlığı dileriz. Ayrıca acılı ailesinin acılarını paylaşır sabır ve baş sağlığı dileriz.
Doğumu: 1939
Ölüm tarihi: 16.08.2010
-------------------------------
        Cuma TUNÇ
        Çağlayancerit ilçesi İstiklal Mahallesinde ikamet eden Hıltlar sülalesinden Hılt Ali’nin oğlu Cuma TUNÇ çok zamandır rahatsızlık çekmekte idi 18 Ağustos 2010 tarihinde vefat etmiştir. Merhuma Yüce ALLAH’tan rahmet. Kederli ailesine ve yakınlarına dost ve akrabalarına tüm tanıyanlara sabır ve baş sağlığı dileriz. Ayrıca acılı ailesinin acılarını paylaşır sabır ve baş sağlığı dileriz.
Ölüm tarihi: 18.08.2010
-------------------------------
       Süleyman BERKER
       Süleyman BERKER Engizek Mahallesi'nde bulunan bir taziye evine baş sağlığına giden Azıkçı Kır oğlan Mehmet’in oğlu Süleyman Berker kendi kullandığı motosiklet’i ile
Ali kocalar obasına yakın keskin viraj da hızını alamayıp şarampole yuvarlandığı kazazedenin kaza yerinde hayatını kaybettiği oğlu İsa Berker’in ise ağır yaralandığı. İsa Berker Ambulans ile Kahramanmaraş Devlet hastanesine götürülerek tedavi altına alındı. Yarlıya acil şifalar diliyoruz. Merhum’a Allah’tan rahmet geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Ölüm Tarihi: 21 Ağustos 2010
---------------------------------------
        Ökkeş BERK
        Çağlayancerit ilçesi istiklal mahallesinden Cüce Mahmutlar sülalesinden Merhum K.Mehmet BERK’in oğlu ökkeş BERK kendi kullandığı (46 P 5874) plakalı motor sıkleti ile ilçeye 5 kilometre mesafede olan mercen obasında karşı yönden gelen Şahin DEREBENT yönetimindeki (46 P 1463) plakalı kamyon’la çarpıştı Ökkeş BERK kaza yerinde hayatını kaybetmiştir. Merhum’a Allahtan rahmet geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailenin acılarını paylaşır sabır ve baş sağlığı dileriz.
Doğum tarihi:1988
Ölüm tarihi: 30.08.2010
------------------------------
        2010 EYLÜL AYINDA ÖLENLER
 
         Eşe GÖK
         Çağlayancerit ilçesi Ali kocalar Mahallesinde ikamet eden Merhum Aloca Mehmet GÖK’ün eşi sınıkçı Durmuş’un Annesi Eşe Hatun vefat etmiştir. Merhum’a Allahtan rahmet geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı dileriz Ayrıca acılı ailenin acılarını paylaşır sabır ve baş sağlığı dileriz.
Ölüm tarihi: 02.09.2010
--------------------------------
        Selver ŞAHAN
        Çağlayancerit ilçesi akdere mahallesinde ikamet eden Osman Ahmet’in eski eşi Selver Şahan 12 Eylül 2010 tarihinde vefat etmiştir. Merhum’a Allahtan rahmet geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı dileriz Ayrıca acılı ailenin acılarını paylaşır sabır ve baş sağlığı dileriz.
Ölüm tarihi: 12.09.2010
------------------------------
        Zeynep KEKİL
        Çağlayancerit ilçesi Değirmen gözü kır hacılar mahallesinde ikamet eden Eski Belediye başkanı Hasan KEKİL’in kız kardeşi Selattin ve lokantacı İbrahim’in anneleri Zeynep KEKİL çok zamandır rahatsızlık çekmekte idi 13 Eylül 2010 tarihinde vefat etmiştir. Merhum’a Allahtan rahmet geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı dileriz Ayrıca acılı ailenin acılarını paylaşır sabır ve baş sağlığı dileriz.
Doğum Yılı 1931
Ölüm tarihi: 13.09.2010
------------------------------
        Ruşen KÖKENÖZ
        Aslen Çağlayancerit ilçesi fatih mahallesinden olan Filikler sülalesinden Olup Kahramanmaraş’ta ikamet eden Merhum Filik Mehmet’in kızı Ruşen KÖKENÖZ vefat etmiştir. Merhum’a Allahtan rahmet geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı dileriz Ayrıca acılı ailenin acılarını paylaşır sabır ve baş sağlığı dileriz.
Ölüm tarihi: 15.09.2010
-------------------------------
        Zehiye TÜKEL
        Aslen Çağlayancerit ilçesi fatih mahallesinden olup Kahramanmaraş’ta ikamet eden fakılar sülalesinden Tevfik Tükel’in annesi büyük nalbant Ahmet’in gayın validesi Zehiye TÜKEL Kahramanmaraş’ta vefat etmiştir. Merhum’a Allahtan rahmet geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı dileriz Ayrıca acılı ailenin acılarını paylaşır sabır ve baş sağlığı dileriz.
Ölüm tarihi: 20.09.2010
------------------------------
        Mehmet BALBABA
        Aslen Çağlayancerit ilçesi fatih mahallesinden olup Kahramanmaraş’ta ikamet eden fakılar sülalesinden Merhum Saffet BALBABA’nın Oğlu Hacı Ömer’in Abisi Mehmet BALBABA Çağlayancerit’te İstiklal Mahallesi merkez ilkokulunda 5 yıl öğretmen’lik yapmıştır. Çok zamandır rahatsız olan BALBABA 24 Eylül 2010 tarihinde vefat etmiştir. Merhum’un Cenazesi öğle namazına müteakip Kahramanmaraş Ulu camiden kaldırılacaktır Merhuma Allah’tan rahmet geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailenin acılarını paylaşır sabır ve baş sağlığı dileriz.
Doğumu: 1942
Ölüm tarihi: 24.09.2010
--------------------------------
       2010 EKİM AYINDA ÖLENLER
 
        Arif GÖK  (Aloca Arif)
        Çağlayancerit ilçesine bağlı Ali kocalar mahallesinden Aloca Yusuf, Aloca Hacı Ve Aziz, GÖK’ün ağabeyleri Arif Gök vefat etmiştir. Merhum’a Allah’tan rahmet diliyoruz. Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailenin acılarını paylaşır sabır ve baş sağlığı dileriz.
Doğumu: 1930
Ölüm tarihi: 13.10.2010
------------------------------
       Mehmet VIRIT
       Aslen Düz bağ kasabasından olup Çağlayancerit Akdere Mahallesinde ikamet eden Mehmet VIRIT geçirdiği ani kalp krizi sonucu 15 Ekim 2010 Tarihinde hayatını kaybetmiştir.Merhum’a Allah’tan rahmet diliyoruz. Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailenin acılarını paylaşır sabır ve baş sağlığı dileriz.
Doğum Yılı:1955
Ölüm tarihi: 15.10.2010
------------------------------
        Ahmet KEKİL  (Kalemi Yeşil)
        Çağlayancerit Fatih Mahallesi değirmenin göz’de ikamet eden kalemi yeşil lakabı ile tanınan Ahmet KEKİL 30 Ekim 2010 tarihinde vefat etmiştir. Merhum’a Allah’tan rahmet diliyoruz. Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailenin acılarını paylaşır sabır ve baş sağlığı dileriz.
Doğumu: 1932
Ölüm tarihi: 30.10.2010
--------------------------------
       2010 KASIM AYINDA ÖLENLER
 
        Buse KÖK
        Çağlayancerit ilçesine bağlı gücük obasında ikamet eden Ömer Çavış Yusuf’un Mehmet’in kızı Buse KÖK yıllardır rahatsızlık çekmekte idi 02 Kasım 2010 tarihinde vefat emiştir. Merhum’a Allah’tan rahmet diliyoruz. Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailenin acılarını paylaşır sabır ve baş sağlığı dileriz.
Ölüm tarihi: 02.11.2010
-------------------------------
        Ayşe GÜNEŞ
        Çağlayancerit fatih Mahallesinde ikamet eden merhum Kerem Salman’ın eşi Ayşe Hatun çok zamandır rahatsızlık çekmekte idi Ayşe GÜNEŞ 03 Kasım 2010 tarihinde vefat emiştir. Merhum’a Allah’tan rahmet diliyoruz. Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailenin acılarını paylaşır sabır ve baş sağlığı dileriz.
Doğumu:1937
Ölüm tarihi: 03.11.2010
--------------------------------
       Mustafa RESİM   (Osman Goca Mustafa)
       Çağlayancerit fatih Mahallesi guzgeçede ikamet eden Osman goca Mustafa lakaplı Mustafa RESİM geçirdiği ani kalp krizi sonucu 14 Kasım 2010 tarihinde hayatını kaybetmiştir. Merhum’a Allah’tan rahmet diliyoruz. Geride kalan dostlarına hısım akrabalarına tüm tanıyan dostlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailenin acılarını paylaşır sabırlar dileriz.
Doğumu:1934
Ölüm tarihi: 14.11.2010
-------------------------------
        Elif ÇOLAK
        Çağlayancerit Ali Kocalar Mahallesinde ikamet eden Hacı Cuma’nın torunu Salman Çolak’ın kızı Elif Çolak 20 Kasım 2010 tarihinde hayatını kaybetmiştir. Merhum’a Allah’tan rahmet diliyoruz. Geride kalan dostlarına hısım akrabalarına tüm tanıyan dostlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailenin acılarını paylaşır sabırlar dileriz.
Ölüm tarihi: 20.11.2010
-------------------------------
         Leyla DURUR
         Çağlayancerit fatih mahallesinde ikamet eden kuşo lakaplı poççu Mehmet DURUR’un kızı çoban Ali’nin gelini Leyla DURUR 21 Kasım 2010 tarihinde hayatını kaybetmiştir. Merhum’eye Allah’tan rahmet diliyoruz. Geride kalan dostlarına hısım akrabalarına tüm tanıyan dostlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailenin acılarını paylaşır sabırlar dileriz.
Ölüm tarihi: 21.11.2010
-------------------------------
       2010 ARALIK AYINDA ÖLENLER
 
         Mehmet ÜNAL
        Aslen Çağlayancerit İstiklal mahallesinden olup Kahramanmaraş’ta ikamet eden merhum Ömer Ali’nin oğlu Şaban Ünal’ın oğlu Mehmet Ünal Dün akşam saatlerinde kara ziyaret semtinde karşıya geçmeye çalışan Mehmet Ünal yoldan geçen kamyonun altında kaldı Kahramanmaraş devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınan Mehmet Ünal kurtarılamıyarak hayatını kaybetti. Merhum’a Allah’tan rahmet diliyoruz. Geride kalan yakınlarına ve dostlarına tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailenin acılarını paylaşır sabırlar dileriz.
Ölüm tarihi: 17.12.2010

-------------------------------