Aramızdan Ayrılanlar

KAYBETTİKLERİMİZ
KAYBETTİKLERİMİZ
Çağrı Güler Mustafa Baykut M. Ali Güneş Urus Kemal Gülsüm Çakıl Ayşe Ibrık Hüsne Zorkun Bağdat Elmas Emine Güler Dursun Sivri Havva Rande Cennet Mağara Hüsne Berk Hortlu Hacı Vakkas Kaya Kazakçı Yusuf Yusuf Kırıcı Mustafa Dinler Semerci Durdu Emine Yarbaş Mercen Yıldızlı Mahmut Ali Sultan Karagöz Elif Dolgun Ramazan ve Ülkü D.Şehitleri Emine Kozak Ambarcı Elif Doruk Ali Fatık Onaran Ahmet Dinler Osman Ahmet Zeynep Gök Hasan Dilbaz Hanifi Kekil Mısto Hüseyin Ömer Çirkin Zeynep Nurhak Sinan Dolgun Azzıkçı Ali Hava Kekeç Ümmusün Mehmet H.Kökenöz Ayşe Kökü Hanım Tükel Mehmet Aygörmez Elif Aygörmez Ayak Cuma Mehmet Yalçın Hatice Sarıaltun Beser Mustafa Recep Mehmet İmam Cuma Ayşe Kınalı Mehmet Koca Ayşe Karabıyık Ayşe Demir Nalbant Hasan Ahmet İğde Bömrklü Onbaşı Mehmet Havuç H.Temizyürek M.Onaran E.Çetinkaya Cengiz Sümbül Fatma Berker U.Ahmet Gök Fatih Yakar ve Eşi Hasan Arı ve Eşi M.Ali Arı Hatice Yıldızlı Fahri Yıldızlı İsrafil Yıldızlı Abdurahman Çolak ve Eşi Alırza Ünal Kızı emine Mehmet Kardeş ve Eşi Akif Kuş Fatma ve Merve Koca Furkan ve Nursel Mehmet Dilik ve Eşi Ayşe Dilik Teslime Dilik Ayşe Dilik Salman Malkoç Beser Malkoç Fadime Malkoç Esin Malkoç Beser Mıstık Kasım Zorkun Duran Tekin İbrahim Kozak Nurgül Kozak Canan Kozak Cansu Kozak Enes Kozak Edanur Çalışkan Elif Yeşil Emre Çalışkan Gülsüm Çalışkan Hatice Sivri İsa Filiz Mehmet Canlı Mehmet Çadır Muzaffer Deşir Nursel Hasırcı Ramazan Kırıcı Salman Erinci Yakup Zorkun Yusuf Kelle LİNK ADI Cahal Berk Ebili Berk Mehmet Berk Ökkeş Berk Mıstık Berk Ayşe Berk Selver Berk

14 Oca 2017

2012 de Kaybettiklerimiz

     OCAK 2012 DE ÖLENLER
     -----------------------------------------
     Abdullah Baykurt
     04.01.2012 Çağlayancerit ilçesi Akdere ile Mercen arasında sabah saat 6:30 sıralarında aksu istikametinden gelen Mahmut kurt idaresindeki 46 KY 418 plakalı öğrenci Minibüsü Ustaların evlerinin yakınında Adullah BAYKURT’un kullandığı 46 KR 378 plakalı taksi ile kafa kafaya çarpıştı. Taksi sürücüsünün dalgın olduğu tahmin ediliyor. Kazada Abdullah BAYKURT 29 yaşında Gavız Bekir’in oğlu. Ağır yaralı olarak Ambulansla pazarcık devlet hastanesine kaldırılırken yolda hayatını kaybetmiştir. Mahmut KURT kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken öğrencilerden hafif şekilde yaralananlar olmuştur. Yaralılar Çağlayancerit devlet hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Merhuma rahmet yakınlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum Yılı: 1982
Ölüm tarihi 04.01.2012
------------------------------
    Elif DURUR
    Çağlayancerit Fatih Mahallesinde ikamet eden poccular sülalesinden merhum Poccu Hasan’ın eşi Elif DURUR vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca acılı ailenin acılarını paylaşır sabırlar dileriz.
Doğum yılı 1330
Ölüm tarihi: 05.01.2012
-------------------------------
    Ayşe ŞİŞMAN
    Çağlayancerit Fatih Mahallesinde ikamet eden merhum Börklü Mehmet’in eşi Hacı Ahmet ve Veysel Şişman’ın anneleri vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Kederli ailenin acılarını paylaşır sabırlar dileriz.
Doğum yılı 1331
Ölüm tarihi: 11.01.2012
------------------------------
    Hatice RANDE
    Çağlayancerit Fatih Mahallesi değirmen gözünde ikamet eden Merhum Güssüm Veli’nin eşi Hatice Hanım vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Kederli ailenin acılarını paylaşır sabırlar dileriz.
Doğum Yılı:  1955
Ölüm tarihi: 22.01.2012
------------------------------
     ŞUBAT 2012 DE ÖLENLER
 
    Süleyman DEŞİR
    Aslen Çağlayancerit li olan Kahramanmaraş’ta ikamet eden Fatık Süleyman lakabıyla tanınan Yıllar önce Kahramanmaraş devlet hastanesinde memur olarak çalışan Süleyman DEŞİR Muzaffer, Zafer, Soner, in babaları 3 Şubat 2012 tarihinde Kahramanmaraş’taki evinde vefat etmiştir. Merhuma ALLAH’TAN rahmet geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Kederli ailenin acılarını paylaşır sabırlar dileriz.
Doğum Yılı:  1934
Ölüm tarihi: 03.02.2012
-------------------------------
    Fatma ARAS
    Çağlayancerit İstiklal Mahallesi nde ikamet eden Kavlaklar sülalesinden Merhum Mehmet Aras’ın eşi Fatma Hatun vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Kederli ailenin acılarını paylaşır sabırlar dileriz.
Doğum Yılı:  1930
Ölüm tarihi: 04.02.2012
------------------------------
    Şerif TÜKEL
    Çağlayancerit Fatih Mahallesinde ikamet eden fakılar sülalesinden Merhum Ahmet Efendinin eşi Camcı Mustafa, Sıttık ve Faruk TÜKEL’İN anneleri Şerif Hatun vefat etmiştir. Merhumeye ALLAH’TAN rahmet geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Kederli ailenin acılarını paylaşır sabırlar dileriz.
Doğum Yılı:  1916
Ölüm tarihi: 04.02.2012
------------------------------
    Hacı Ali ÇOLAK
    Aslen Çağlayancerit Engizek Mahallesinden Hacı Ali ÇOLAK Pazarcık başhekimi DR.Sayın Mustafa ÇOLAK, Mehmet ve Durdu ÇOLAK’ın babaları Hacı Ali ÇOLAK Pazarcık devlet hastanesinde yatmakta idi. Bu sabaha karşı hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi öğle namazına müteakip Pazarcık’tan kızının evinden kaldırılacaktır. Dost ve akrabalarına duyurulur. Merhuma ALLAH’TAN rahmet geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Kederli ailenin acılarını paylaşır sabırlar diliyoruz.
Doğum Yılı:  1926
Ölüm tarihi: 11.02.2012
-------------------------------
    Gül hatun KÜTÜK
    Çağlayancerit ilçesi İstiklal Mahallesinde ikamet eden Merhum Teslime İbrahim’im kızı Gül hatun KÜTÜK Bu sabaha karşı hakkın rahmetine kavuşmuştur. Dost ve akrabalarına duyurulur. Merhuma ALLAH’TAN rahmet geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Kederli ailenin acılarını paylaşır sabır dileriz.
Doğum Yılı:  1930
Ölüm tarihi: 12.02.2012
------------------------------
    Ahmet AKDERE (boz Ahmet)
    Aslen Çağlayancerit ilçesinden olup Pazarcık’ta ikamet eden boz Ahmet lakaplı Ahmet AKDERE 30 yıl önceleri Çağlayancerit ilçesinde ikamet ettiğinde hızar atölyesi çalıştırdı hızarın yanı sıra marangoz ustalığı da yatı. Cerit halkı tarafından sevilip sayılan bir insandı. 14 Şubat 2012 tarihinde vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet diliyoruz. Geride kalan dostlarına akrabalarına tüm tanıyanlara sabır ve baş sağlığı diliyoruz Kederli ailenin acılarını paylaşır sabırlar dileriz.
Doğumu yılı 1934
Ölüm tarihi: 14.02.2012
-------------------------------
    Emiş ŞAHAN
    Çağlayancerit ilçesi Engizek Mahallesinde ikamet eden Çavış Ali’nin Annesi Emiş Hatun vefat etmiştir. Dost ve akrabalarına duyurulur. Merhuma ALLAH’TAN rahmet geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Kederli ailenin acılarını paylaşır sabır dileriz.
Doğum Yılı:  1928
Ölüm tarihi: 19.02.2012
------------------------------
    Ramazan DURUR
    Aslen Çağlayancerit Fatih mahallesinden olup kara ziyarette ikamet eden Dürtek Süleyman lakaplı Süleyman DURUR’un oğlu Ramazan DURUR vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet diliyoruz. Geride kalan dost ve akrabalarına tüm tanıyanlara sabır ve baş sağlığı diliyoruz Kederli ailenin acılarını paylaşır sabır dileriz.
Doğum Yılı: 1950
Ölüm tarihi: 20.02.2012
-------------------------------
    Ayşe Dönmez
    Çağlayancerit Aksu mahallesinde ikamet eden Yanık Ahmet’in eşi Ayşe Hanım vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet diliyoruz. Geride kalan dostlarına akrabalarına tüm tanıyanlara sabır ve baş sağlığı diliyoruz Kederli ailenin acılarını paylaşır sabır dileriz.
Doğum 1946
Ölüm tarihi: 25.02.2012
--------------------------------
    MART 2012 DE ÖLENLER
 
    Mehmet BERKER
    Çağlayancerit engizek Mahallesinden olup Fatih Mahallesinde ikamet eden Azzıkçılar sülalesinden Mustafa Oğlu Mehmet BERKER vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet diliyoruz. Geride kalan dostlarına akrabalarına tüm tanıyanlara sabır ve baş sağlığı diliyoruz Kederli ailenin acılarını paylaşır sabırlar dileriz.
Doğum
Ölüm tarihi: 04.03.2012
------------------------------
    Mehmet Kırıcı
    Çağlayancerit ilçesinin Fatih mahallesinde ikamet eden ilçede yıllar önce çok iyi bir terzi olan şimdilerde ise çalışamayan Çobanlar sülalesinden Mehmet KIRICI. Resimde de gördüğünüz gibi uzun yıllardır guatr hastalığıyla mücadele eder durur. Mehmet Kırıcı, 20'mi yaşlarında Kahramanmaraş devlet hastanesine muayene olmak için gitmiş. Doktor guatr teşhisi koymuş ve ameliyat olmanız gerekir demiş. Ameliyattan korkan ünlü terzi KIRICI Maraş’tan kaçarak köye gelir.O gün bu gün bir daha Doktora gitmeyen KIRICI gün geçtikçe tiroit bezi şişmesine rağmen nefes almakta bile zorlandığını söylüyordu.  Ameliyat olmamakta direniyordu. 20 Şubat günü Aniden rahatsızlanarak komaya giriyor 20 gündür Kahramanmaraş devlet hastanesinde yatmakta iken.(11 Mart 2012 ) tarihinde hayatını kaybetti. Merhuma ALLAH’ tan rahmet geride kalan yakınlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum yılı:1940
Ölüm tarihi 11.03.2012
------------------------------
    İdris KÜÇÜK
    Çağlayancerit Akdere Mahallesinden Merhum Hasan KÜÇÜK’ün oğlu İdris KÜÇÜK yurt dışında işçi olarak çalışmakta iken vefat etmiştir. Cenazesi Türkiye’ye getirilerek Akdere mezarlığında 21 Mart 2012 tarihinde toprağa verilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet diliyoruz. Geride kalan dostlarına akrabalarına tüm tanıyanlara sabır ve baş sağlığı diliyoruz Kederli ailenin acılarını paylaşır sabırlar dileriz.
Doğum yılı 1969
Ölüm tarihi: 20.03.2012
--------------------------------
    Mehmet YİĞİT (babaco Mehmet)
    Çağlayancerit İstiklal Mahallesinde ikamet eden babacolar sülalesinden Mehmet YİĞİT vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet diliyoruz. Geride kalan dostlarına akrabalarına tüm tanıyanlara sabır ve baş sağlığı diliyoruz Kederli ailenin acılarını paylaşır sabırlar dileriz.
Doğumu yılı 1928
Ölüm tarihi: 21.03.2012
-------------------------------
     NİSAN 2012 DE ÖLENLER
 
    Sinan YILÖNÜ
    Çağlayancerit istiklal mahallesinden Yelo Halil’in torunu Yaşarın oğlu Sinan YILÖNÜ K.Maraş’ta geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet diliyoruz. Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz Kederli ailenin acılarını paylaşır sabırlar dileriz.
Doğumu yılı 1996
Ölüm tarihi: 01.04.2012
--------------------------------
    Mehmet Yalçın (Çürük)
    Çağlayancerit Fatih mahallesinde ikamet eden Merhum Pendir Hasanın oğlu Çürük lakaplı Mehmet Yalçın Vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Kahramanmaraş Ulucamiden kaldırılacaktır. Dost ve akrabalarına duyurulur. Merhuma Allah’tan rahmet diliyoruz. Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz Kederli ailenin acılarını paylaşır sabırlar dileriz.
Doğumu yılı 1946
Ölüm tarihi: 04.04.2012
-------------------------------
   Kemal Altuncu
   Çağlayancerit Helete Mahallesinde ikamet eden Kemal Altuncu vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet yakınlarına ve tüm dostlarına sabırlar diliyoruz.
Doğum Yılı:  1939
Ölüm Tarihi: 04.04.2012
-----------------------------
    Hacı BAYSOY
    Çağlayancerit Fatih Mahallesi değirmen gözünde ikamet eden Süleyman BAYSOY’un oğlu Hacı BAYSOY Vefat etmiştir. Merhum’a Allah’tan rahmet diliyoruz. Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Kederli ailenin acılarını paylaşır sabırlar dileriz.
Doğumu yılı
Ölüm tarihi: 20.04.2012
--------------------------------
    Ali Çakıl (Garto Ali)
    Çağlayancerit Fatih Mahallesinde ikamet eden Gartolar sülalesinden Garto Ali vefat etmiştir Merhum’a Allah’tan rahmet diliyoruz. Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Kederli ailenin acılarını paylaşır sabırlar dileriz.
Doğumu 1932
Ölüm tarihi: 30.04.2012
-------------------------------
    MAYIS 2012 DE ÖLENLER
 
      Hacı Mehmet YILÖNÜ
     Çağlayancerit istiklal Mahallesinde ikamet eden yelo lakaplı Hacı Mehmet YILÖNÜ Petrolcu Fahri, Ali, Beşir ve Merhum Mehmet Yılönü’nün babaları Mehmet YILÖNÜ vefat etmiştir. Merhuma Allahtan rahmet diliyoruz Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz..Ayrıca acılı ailenin acılarını paylaşır sabırlar diliyoruz.
Doğum yılı: 1920
Ölüm tarihi: 14.05.2012
------------------------------
      Ayşe BAYKURT
     Çağlayancerit istiklal Mahallesinden Merhum Manoğlan Velinin eşi Belediye personellerinden Hafızın annesi Ayşe hatun BAYKURT vefat etmiştir. Merhuma Allahtan rahmet diliyoruz Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Ölüm tarihi: 17.05.2012
-------------------------------
      Zeynep DİNLER
     Çağlayancerit Aksu Mahallesinde ikamet eden Merhum Arap Mehmet’in Eşi Zeynep DİNLER vefat etmiştir Merhuma Allahtan rahmet diliyoruz Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Acılı ailenin acılarını paylaşır sabırlar dileriz. Cenazesi 18 Mayıs Cuma günü Aksu mahallesinden kaldırılacaktır. Dost ve akrabalarına duyurulur.
Doğum yılı:   1950
Ölüm tarihi: 17.05.2012
------------------------------
      İbrahim RESİM
     Çağlayancerit İstiklal Mahallesinde ikamet eden Osman Koca İbrahim RESİM vefat etmiştir Merhuma Allahtan rahmet diliyoruz Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Acılı ailenin acılarını paylaşır sabırlar dileriz.
Doğum yılı: 1928
Ölüm tarihi: 20.05.2012
-------------------------------
      Tekere Yusuf BAYSOY
     Çağlayancerit Fatih Mahallesi Değirmen gözünde ikamet eden Tekere Yusuf Baysoy vefat etmiştir Merhuma Allahtan rahmet diliyoruz Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Acılı ailenin acılarını paylaşır sabırlar dileriz.
Doğum yılı: 1929
Ölüm tarihi: 21.05.2012
------------------------------
      Ayşe Fatma KURT
     Çağlayancerit Fatih Mahallesi ev kozu kuzgeçe evinde ikamet eden Hortlular sülalesinde Yusuf KURT’un eşi Gıro Hacının kızı Ayşe Fatma KURT geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmiştir. Merhuma Allahtan rahmet diliyoruz Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Acılı ailenin acılarını paylaşır sabırlar dileriz.
Doğum yılı: 1954
Ölüm tarihi: 29.05.2012
--------------------------------
     Muhammet TEMİZYÜREK
     Çağlayancerit Fatih Mahallesinde ikamet eden Merhum Kır nalbant’ın oğlu Abdullah ve Ahmet ve Mustafa’nın kardeşleri Muhammet TEMİZYÜREK geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmiştir. Merhuma Allahtan rahmet diliyoruz Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Acılı ailenin acılarını paylaşır sabırlar dileriz.
Doğum yılı: 1952
Ölüm tarihi: 31.05.2012
------------------------------
    HAZİRAN 2012 DE ÖLENLER
 
     Mehmet ÖKSÜZ (kara Mehmet)
     Çağlayancerit Aksu Mahallesinde ikamet eden kara Mehmet lakaplı Mehmet ÖKSÜZ vefat etmiştir. Merhuma Allahtan rahmet diliyoruz Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Acılı ailenin acılarını paylaşır sabırlar dileriz.
Doğum yılı: 1330
Ölüm tarihi: 01.06.2012
-------------------------------
     Bayram ÇETİNKAYA
     Çağlayancerit Aksu Mahallesi Erinci obasında ikamet eden Karece Abdullah’ın kardeşi Küçük Mehmet ÇETİNKAYANIN oğlu Bayram ÇETİNKAYA vefat etmiştir. Merhuma Allahtan rahmet diliyoruz Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Acılı ailenin acılarını paylaşır sabırlar dileriz.
Doğum yılı: 1970
Ölüm tarihi: 20.06.2012
-------------------------------
     Zeynep DUYMAZ
     Çağlayancerit Fatih Mahallesinde ikamet eden Culfa Ömerler sülalesinden kurdo lakaplı Mehmet DUYMAZ’ın eşi Tarım ilçe müdürlüğünde çalışan Mustafa DUYMAZ’ın annesi Zeynep hatun vefat etmiştir.Merhuma Allahtan rahmet diliyoruz Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Acılı ailenin acılarını paylaşır sabırlar dileriz.
Doğum yılı: 1934
Ölüm tarihi: 29.06.2012
-------------------------------
     İmam Hasan TÜKEL
     İlçenin büyük kaybı Çağlayancerit Fatih Mahallesinde ikamet eden fakılar sülalesinden ilçenin en eski imamlarından 30 yıl ilçede fahri imamlık yaptı daha sonra kadrolu imam olarak Kezban hatun camisinde çalıştı.1940 yılından 2000 yılına kadar ilçede yüzlerce binlerce insana kuranı kerim öğretti. İlçede sayılan sevilen bir hoca idi. Mustafa, Sıdık. Cemal ve Faruk TÜKEL’in ağabeyleri Belediye başkanı Sayın Küçük Mehmet YILDIZLI’nın kayın pederidir. Merhuma Allah’tan gani- gani rahmet diliyoruz. Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına tüm tanıyanlarına Sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Acılı ailenin acılarını paylaşır sabırlar dileriz.
Doğum yılı: 1928
Ölüm tarihi: 30.06.2012
-------------------------------
    TEMMUZ 2012 DE ÖLENLER
 
     Veli DUYMAZ
     Çağlayancerit Fatih Mahallesinde ikamet eden Cuhla Ömerler sülalesinden Veli duymaz geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmiştir. Merhuma Allah’tan gani- gani rahmet diliyoruz. Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına tüm tanıyanlarına Sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Acılı ailenin acılarını paylaşır sabırlar dileriz.
Doğum yılı: 1932
Ölüm tarihi: 10.07.2012
------------------------------
     Eşe Fatma BABUCCU
     Çağlayancerit Fatih Mahallesinde ikamet eden Babuccular sülalesinden Muhtar Haliliprahimin Kardeşi Ramazan BABUCCU’unun eşi Eşe Fatma BABUCCU Vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan gani- gani rahmet diliyoruz. Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına tüm tanıyanlarına Sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Acılı ailenin acılarını paylaşır sabırlar dileriz.
Doğum yılı: 1954
Ölüm tarihi: 16.07.2012
-------------------------------
     Ahmet İĞDE (keçeliAhmet)
     Çağlayancerit ilçesi Akdere Mahallesinde ikamet eden keçeli Ahmet lakaplı Ahmet İĞDE Vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan gani- gani rahmet diliyoruz. Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına tüm tanıyanlarına Sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Acılı ailenin acılarını paylaşır sabırlar dileriz.
Doğum yılı: 1325
Ölüm tarihi: 30.07.2012
-------------------------------
     Hacer YUMŞAK
     Çağlayancerit ilçesi İstiklal Mahallesinde ikamet eden Kurşun Halil’in kızı Hacer hatun Vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan gani- gani rahmet diliyoruz. Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına tüm tanıyanlarına Sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Acılı ailenin acılarını paylaşır sabırlar dileriz.
Doğum yılı: 1955
Ölüm tarihi: 31.07.2012
--------------------------------
    AĞUSTOS 2012 DE ÖLENLER
 
     Hatice SARIALTIN
     Çağlayancerit ilçesi İstiklal Mahallesinde ikamet eden Tatar Ahmet’in kızı Ali SARIALTIN’ın eşi Hatice hatun vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan gani- gani rahmet diliyoruz. Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına tüm tanıyanlarına Sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Acılı ailenin acılarını paylaşır sabırlar dileriz.
Doğum yılı: 1969
Ölüm tarihi: 09.08.2012
-------------------------------
     Arif Ali YAVUZ
     Çağlayancerit ilçesi Ak dere Mahallesinde ikamet eden Arif Ali YAVUZ vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan gani- gani rahmet diliyoruz. Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına tüm tanıyanlarına Sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Acılı ailenin acılarını paylaşır sabırlar dileriz. Ç.Cerit devlet hastanesi Ambulans şoförü Kemal ve Salman yavuzun Bababları.
Doğum yılı: 1934
Ölüm tarihi: 16.08.2012
-------------------------------
     Murat GÜNEŞ
     Çağlayancerit Fatih Mahallesinde ikamet eden Mollalar sülalesinden belediye personellerinden Ramazan Güneş’in oğlu Murat GÜNEŞ Askerden yeni gelmişti ilçeden motosikletiyle bozlar istikametine doğru giderken dün yatsı namazına müteakip Çağlayancerit devlet hastanesi önünde bozlar istikametinden gelen taksi ile kafa kafaya çarpışarak Murat GÜNEŞ hayatını kaybetmiştir. Genç merhuma Allah’tan rahmet diliyoruz Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına tüm tanıyanlarına Sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Acılı ailenin acılarını paylaşır sabırlar dileriz.
Doğum yılı: 1990
Ölüm tarihi: 19.08.2012
---------------------------------
    EYLÜL 2012 DE ÖLENLER
 
     Elif YURTAL
     Çağlayancerit Fatih Mahallesinden merhum bılız lakaplı kalaycı Ahmetin eşi Elif Hatun vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet diliyoruz Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına tüm tanıyanlarına Sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Acılı ailenin acılarını paylaşır sabırlar dileriz.
Doğum yılı: 1930
Ölüm tarihi: 16.09.2012
------------------------------
     Hayrullah ENGİZEK  (şehit)
     Aslen Çağlayancerit ilçesinden olup Mersin’in soğucak beldesinde ikamet eden Duran ENGİZEK’in oğlu Hayrullah ENGİZEK daha 23 yaşında idi Hakkâri’nin çukurca ilçesinde pkk ile girdiği çatışmada şehit düştü. Duran Engizek Çağlayancerit Eski belediye başkanı Sayın A.Nazım Engizek’in amcasının oğlunun oğlu
      Piyade Uzman Onbaşı Hayrullah Engizek'in  Mersin'deki baba evinde yas var. Engizek'in şahadet haberi, merkez Toroslar ilçesine bağlı Soğucak beldesinde yaşayan ailesine kentteki askeri yetkililer tarafından iletildi.
Doğum Yılı: 1991
Ölüm Tarihi:26.09.2012
-------------------------------
     Cafer Ali SÜRMEN
     Çağlayancerit Fatih Mahallesinde ikamet eden Cafar Ali SÜRMEN vefat etmiştir.  Merhuma Allah’tan rahmet diliyoruz Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına tüm tanıyanlarına Sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Acılı ailenin acılarını paylaşır sabırlar dileriz.
Doğum yılı: 1935
Ölüm tarihi: 27.09.2012
--------------------------------
    EKİM 2012 DE ÖLENLER
   
     Emine BERKER
     Aslen Çağlayancerit Engizek Mahallesinden olup Pazarcık’ta ikamet eden Azıkçılar sülalesinden Halil BERKER’in eşi Emine hatun vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet yakınlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum yılı: 1940
Ölüm tarihi: 21.10.2012
--------------------------------
     Mehmet TEŞİL
     Fatih Mahallesi değirmen gözü mevkiinde ikamet eden Merhum Salman YEŞİL’in Oğlu 2 çocuk babası Mehmet YEŞİL dün akşam saatlerinde kalp krizi geçirmiştir. Yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına tanıyan herkese sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Belediye personellerinden Ali YEŞİL ve Alirıza YEŞİL’in kardeşleridir.
Doğum yılı: 1962
Ölüm tarihi: 22.10.2012
-------------------------------
     Emine GÖK
     İstiklal Mahallesinden Sınıkçı Durmuş’un kardeşi Hacı GÖK’ün eşi Demirci Bekir’in kızı Emine hatun vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına tanıyan herkese sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum yılı: 1968
Ölüm tarihi: 27.10.2012
-------------------------------
     Sıddık TÜKEL
     Çağlayancerit Fatih Mahallesinde ikamet eden Mustafa ve Faruk TÜKEL’İN kardeşi Sıddık TÜKEL Vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına tanıyan herkese sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum Yılı 1946
Ölüm Tarihi 27.10.2012
--------------------------------
    Ahmet HAKLI (Pürçüklü Ahmet)
Çağlayancerit Fatih Mahallesi değirmen gözü hatın holuğunda ikamet eden Pürçüklü Ahmet HAKLI vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına tanıyan herkese sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum yılı. 1930
Ölüm tarihi.27.10.2012
------------------------------
    KASIM 2012 DE ÖLENLER
 
     Teslime ÇAĞRICI
     İstiklal Mahallesinde ikamet eden Teslime Çağrıcı Merhum Yakup Çağrıcı’nın eşi 102 yaşında vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet diliyoruz. Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına ve tüm tanıyanlara sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum yılı: 1910
Ölüm tarihi: 04.11.2012
-------------------------------
     Zeynep ÇETİNKAYA
     İstiklal Mahallesinde ikamet eden Patlak ibo’nun kızı Mamo Yusuf’un oğlu Nuri’nin eşi Zeynep ÇETİNKAYA vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet diliyoruz. Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum yılı: 1965
Ölüm tarihi: 14.11.2012
-------------------------------
     Fadime YALÇIN
     Fatih Mahallesinde ikamet eden pendirler sülalesinden Ahmet YALÇIN’ın eşi Fadime Hatun vefat etmiştir Merhumeye Allah’tan rahmet diliyoruz. Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum yılı: 1959
Ölüm tarihi: 16.11.2012
-------------------------------
     Süleyman DURUR
     Fatih Mahallesinde ikamet eden dürtekler sülalesinden Süleyman Durur Kahramanmaraş’ta karşıdan karşıya geçmeye çalışırken Taksi’nin vurmasıyla hayatını kaybetmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet diliyoruz Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum yılı: 1940
Ölüm tarihi: 20.11.2012
------------------------------
     Teslime KOYULMUŞ
     İstiklal Mahallesinde ikamet eden eseler sülalesinden Ese Teslime KOYULMUŞ vefat etmiştir. Merhume’ye Allah’tan rahmet diliyoruz Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum yılı: 1930
Ölüm tarihi: 22.11.2012
-------------------------------
     Osman BADDAL
     Fatih Mahallesinde ikamet eden Baddal Osman geçridiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet diliyoruz Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum yılı: 1946
Ölüm tarihi: 22.11.2012
-------------------------------
     Ayşe BAYKURT
     İstiklal Mahallesi Muhtarı Ali DOLGUN’un ablası Manoğlan Yusuf BAYKURT’un eşi Ayşe Hanım vefat etmiştir. Merhumeye Allah’tan rahmet diliyoruz Geride kalan yakınlarına dost ve akrabalarına tüm tanıyanlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum yılı: 1966
Ölüm tarihi: 27.11.2012
-------------------------------
    ARALIK 2012 DE ÖLENLER
 
      Güley YEL
     Çağlayancerit Fatih Mahallesinden Merhum Salman Çavış’ın Oğlu merhum Mehmet YEL’in eşi Güley Hanım vefat etmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet diliyoruz. Hısım akrabalarına ve tanıyan tüm dostlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz Ayrıca acılı ailenin tüm acılarını paylaşır sabırlar dileriz.
Doğumu: 1932
Ölüm Tarihi: 21.12.2012
---------------------------------------
      Halil ÇAKIL (Dana Halil)
     Çağlayancerit Fatih Mahallesinde ikamet eden Dana Halil lakaplı Halil ÇAKIL Ordu’nun Fatsa ilçesinde içme suyu işinde çalışıyordu. Akşam saatlerinde şantiyeye dönerken trafik kazası geçiren Halil Artvin devlet hastanesinde yoğun bakıma alınmıştır. 4 gün yoğun bakımda kalan Halil Müdahalelere rağmen kurtarılamamıştır. 27 Aralık 2012 günü hayatını kaybetmiştir. Cenazesi 28 Aralık Cuma günü Çağlayancerit ilçesinde toprağa verilecektir. Dost ve akrabalarına duyurulur. Merhuma Allah'tan rahmet diliyoruz. Hısım akrabalarına ve tanıyan tüm dostlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz Ayrıca acılı ailenin tüm acılarını paylaşır sabırlar dileriz. NOT: Ölümünde ihmal olduğu şüphesi ile 29 Ocak 2013 Tarihinde otopsi için mezarı tekrar açılmıştır.
Doğumu: 1954
Ölüm Tarihi: 27.12.2012

--------------------------------

Hiç yorum yok: